Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© By Nouchka

De speldjes uit onze tienerjaren zijn helemaal terug. Zo maak je ze draagbaar!

INSPIRATIE: vier super easy kapsels die je kan creëren met klikspeldjes

Die kleine schattige klikspeldjes die we kennen uit onze tienerjaren hebben het afgelopen jaar een grote comeback gemaakt. Wij tonen je hoe je er vier makkelijke kapsels mee kan creëren voor elke dag.

Foto’s: By Nouchka. Make-up & haar: Marlien Echelpoels voor The Mobile Makeup Bar. Productie en tekst: Charlotte De Loose.

Middenscheiding (of zigzagscheiding)

Middenscheiding (of zigzagscheiding)

Middenscheiding (of zigzagscheiding)

Leg je haar in een middenscheiding of ga voor een zigzagscheiding als je het extra nineties wil maken. Borstel goed door en ga er eventueel nog even over met de stijltang om het extra glad te maken. Klik aan iedere kant ter hoogte van je slapen drie speldjes, zo symmetrisch mogelijk.

Strak dotje

Strak dotje

Strak dotje

Kam je haar strak naar achteren, maar laat vooraan twee heel fijne lokjes los. Maak een dotje met een dun elastiekje. Klik aan één kant twee speldjes vast als extra detail.

Losse waves

Losse waves

Losse waves

Maak een zijscheiding en borstel je haar. Gebruik een krultang of stijltang om losse waves te creëren. Steek je haar aan één kant vast achter je oor met twee klikspeldjes. Spray eventueel een beetje haarlak om de krul extra te fixeren. Draag er je favoriete oorbellen bij en klaar!

Dubbele twist

Dubbele twist

Dubbele twist

Neem vooraan aan iedere kant een brede lok die je naar achteren borstelt. Achteraan twist je een van de lokken naar binnen toe en maak je ze vast met een klikspeldje. Doe hetzelfde met de andere lok.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '