Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

How to: 3 stappen easy smokey eyes

Smokey eyes zijn best lastig om te creëren. Toch heb ik een manier gevonden om met low-budget producten in drie stappen mega mooie smokey eyes te maken.

Wat heb je nodig?-Een creamy oogpotlood in een kleur naar keuze.

-Een shimmery, lichte oogschaduw.

-Een kwastje.

Ik gebruik de Catrice Velvet Matt Smokey Eyes Pencil in 020 – Avokhaki, de Catrice Absolute Eye Colour in 900 – Li-La Bamba en de limited edition Catrice FALLosophy Eyeshadow Brush.

Stap 1: BasisStap 1 is de basis. Breng het oogpotlood over je ooglid aan. Je hoeft niet heel netjes te werken, maar zorg ervoor dat je een mooie vorm rond je arkadeboog maakt.

Stap 2: BlendenEen smokey look betekend; blenden, blenden en nog eens blenden. Aan de achterkant van het Catrice Velvet Matt Smokey Eyes Pencil zit een kwastje waarmee je de harde lijnen makkelijk kunt vervagen. Je kunt de smokey eyes zo laten, maar met een beetje kleur geef je je ogen net iets extra’s.

Stap 3: HighlightEn het is alweer tijd voor de laatste stap, de highlight. Gebruik hiervoor een shimmery kleur naar keuze, en breng deze van het begin tot het midden van je ooglid aan.

Een beetje mascara, ik gebruik hier de mascara die je deze maand gratis bij de Fashionsita krijgt! Lees de review hier. Optioneel kun je eyeliner toevoegen en je smokey eyes zijn af. Het kan bijna niet makkelijker dan dit. Als je deze drie stappen aanhoudt, ben je binnen no time een smokey eyes pro. Succes!

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '