Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Als je geen fan bent van de typische zonnecrèmegeur, dan is dit exemplaar zeker iets voor jou.'

Flair Beauty testteam: Suncare SPF 50 van Paula’s Choice

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Suncare SPF 50 van Paula’s Choice: 9/10


 

Prijs/kwaliteit:

Zonnecrème is sowieso niet goedkoop, maar € 24 is wel iets prijziger dan normaal.

Geur/textuur:

De textuur van de zonnecrème voelt voor mij meer aan als een bodylotion. Omdat de crème net iets minder dik is, kan je ze makkelijk uitwrijven over je hele lichaam. Wat de geur betreft: normaal gezien hebben zonnecrèmes een heel specifiek geurtje, maar dit exemplaar van Paula’s Choice is volledig geurloos.

Pluspunten:

De verpakking is voor mij al een eerste pluspunt. Veel zonnecrèmes hebben vaak een harde verpakking waardoor je de laatste restjes er niet makkelijk kan uitknijpen. Door de handige tubevorm kan je zelfs het laatste restje product opgebruiken.

De crème dringt snel in je huid en voelt absoluut niet plakkerig aan. Bij andere exemplaren voelt je huid vaak vet aan en kleven er al snel zandkorrels aan je lijf. Dat is met dit exemplaar totaal niet het geval.

Minpunten:

Het prijskaartje. Als ik in de zon lig, smeer ik me rijkelijk en meerdere keren in. Mijn bleek velletje kan namelijk niet zo veel verdragen. Daarom doe ik meestal ook niet zo lang met een tube.

Zou ik het opnieuw kopen?

Als je geen fan bent van de typische zonnecrèmegeur, dan is dit exemplaar zeker iets voor jou. Ook de niet-plakkerige textuur is voor mij een reden om deze zonnecrème opnieuw te kopen.

Suncare SPF 50 van Paula’s Choice – € 24 – www.paulaschoice-eu.com

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '