Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Deze milde melk is ideaal voor mensen met een gevoelige huid (moi!), omdat het de huid op een zachte manier reinigt en je gezicht tegelijkertijd hydrateert.'

Flair Beauty testteam: Reinigingsmelk + Facial Pad van Likami

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

Reinigingsmelk + Facial Pad van Likami: 8/10


Prijs/kwaliteit:

De fles bevat 200 ml en per beurt gebruik je nog geen vingerdopje van de melk, dus de verhouding prijs-kwaliteit lijkt me hier perfect in balans.

Geur/textuur:

De textuur is romig (want melk), maar niet zwaar. De melk bevat aloë vera, maar de geur doet me denken aan citrusvruchten.

Pluspunten:

De facial pad is handiger in gebruik dan ik dacht. Het is dus de bedoeling dat je de melk op de pad spuit (de fles werkt met een pompsysteem) en vervolgens met draaiende bewegingen het product over je gezicht verdeelt. De siliconen tandjes van de pad ‘masseren’ als het ware je huid en dat voelt za-lig. Vervolgens verwijder je de melk weer met lauw water.

Minpunten:

Hoewel de routine niet veel langer duurt dan wanneer ik een toner of micellair water gebruik, zal ik deze melk enkel ’s avonds gebruiken omdat je haarlijn toch sneller nat wordt wanneer je de melk weer verwijdert met lauw water. ’s Ochtends heb ik geen tijd om met een haardroger in de weer te zijn.

Zou ik het opnieuw kopen?

Yes, maar dan enkel om ’s avonds te gebruiken.

Deze milde melk is ideaal voor mensen met een gevoelige huid (moi!), omdat het de huid op een zachte manier reinigt en je gezicht tegelijkertijd hydrateert. Dankzij het borsteltje wordt het vuil dat zich doorheen de dag opbouwt nog beter verwijderd. Ik deed de test door mijn gezicht – waarop ik ’s ochtends zonnecrème en bronzer had aangebracht – eerst te reinigen met de melk van Likami en er vervolgens met een watje gedrenkt in micellair water over te gaan. Het watje was helemaal proper, dus de melk reinigt perfect! Extra punten ook voor de glazen fles. #MeiPlasticvrij enzo.

Reinigingsmelk + Facial Pad – € 50 – Likami

Lees meer beautyreviews:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '