Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De kleurintensiteit schrok me eerst af, maar de tint blijkt perfect te passen bij mijn lichte huid.'

Flair Beauty testteam: Minimalist Whipped Powder Blush in ‘Sonoya 01’ van Shiseido

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Minimalist Whipped Powder Blush in ‘Sonoya 01’ van Shiseido: 9/10
Prijs/kwaliteit:

Het is een prijzige blush, maar je komt er wel eeuwig mee toe en hij blijft ook zeker twee jaar goed.

Textuur:

De textuur is wat ik het leukste vind aan dit product. De naam verklapt het al, het is een luchtig schuim en wanneer je er op duwt, voelt het als een zacht kussentje. Zodra je het product aanbrengt op je huid verandert het in een poederige textuur.

Pluspunten:

Deze blush ziet er ongelofelijk mooi uit op de huid. De kleurintensiteit schrok me eerst af, maar de tint blijkt perfect te passen bij mijn lichte huid. De finish is echt satijnachtig met een erg subtiele glow. Het product versmelt meteen met de huid waardoor je natuurlijk ogende appelwangetjes krijgt.

Minpunten:

De prijs.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ik denk niet dat ik hem ooit zal opgebruiken, maar mocht hij uitdrogen, dan haal ik zeker een nieuwe.

Omdat de blush zo gepigmenteerd is, moet je er nogal nauwkeurig mee omspringen. Ik breng hem aan met ronde, synthetische kwast die een vlakke bovenkant heeft. Een vochtige make-upspons werkt wellicht ook perfect. Het geheim tot een mooi resultaat is beginnen met een minuscule hoeveelheid en zo opbouwen. Ik duw mijn vingertop heel even zachtjes in het potje en stippel met mijn vinger centraal op de appeltjes van mijn wangen. Met een propere kwast verdeel ik het product in cirkelvormige bewegingen over mijn wangen.

Minimalist Whipped Powder Blush in ‘Sonoya 01’ – € 36,50 – Shiseido, bij Ici Paris XL.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '