Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Mijn gevoelige huid heeft soms last van roodheid en dat is sinds het gebruik van dit product opvallend minder.'

Flair Beauty testteam: Intral Tonic met kamille van Darphin

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

Intral Tonic met kamille van Darphin: 8/10


Prijs/kwaliteit:

Hoewel deze fles 200 ml bevat, gaat het toch goed vooruit, aangezien ik deze toner zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruik. Toch vind ik dit product z’n prijs waard vanwege de hoogstaande kwaliteit.

Geur/textuur:

Deze toner bevat geen alcohol en heeft dus ook geen penetrante geur. De kamille ruik je wel, maar heel subtiel. De textuur is eerder vloeibaar, net water.

Pluspunten:

Alcohol is een no-go voor mijn gevoelige huid. Het grootste pluspunt is voor mij dan ook het feit dat dit een alcoholvrije toner is. Verder verwijdert hij perfect alle laatste restjes make-up én doet hij m’n gezicht heerlijk ruiken. Win-win!

Minpunten:

Ik verkies toners met een pompsysteem. Bij de Intral Tonic heb ik het al een paar keer voorgehad dat ik door onoplettendheid iets te enthousiast met de fles giet, waardoor mijn watje doordrenkt is met (te veel) product. Met een pompje kan je beter doseren.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zeker. Deze toner weet mijn huid perfect te kalmeren.

Deze zachte, alcoholvrije tonic zuivert, verfrist en kalmeert de huid. Mijn gevoelige huid heeft soms last van roodheid en dat is sinds het gebruik van dit product opvallend minder. Een aanrader dus!

Intral Tonic met Kamille – € 28 – Darphin, te koop bij Ici Paris XL

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '