Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Na deze shampoo 6 weken te hebben gebruikt, ben ik zo goed als roosvrij.'

Flair Beauty testteam: Head & Hair Heal Shampoo van Maria Nila

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (28) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

Head & Hair Heal Shampoo van Maria Nila: 9,5/10


Prijs/kwaliteit:

Met z’n 27 euro is dit een shampoo uit de iets hogere prijsklasse, maar met de fles van 350 ml doe je makkelijk een halfjaar aangezien je erg weinig van het product hoeft te gebruiken.

Geur/textuur:

Deze shampoo heeft geen specifieke geur van bloemen, planten of fruit die ik kan thuisbrengen, maar ruikt wel erg fris.

Pluspunten:

Het grootste pluspunt is het feit dat ik voor het eerst in jaren volledig verlost lijk te zijn van roos, wat mij een heel gelukkige klant maakt! Verder is deze shampoo 100 % veganistisch en cruelty-free, alsook vrij van sulfaten en parabenen.

Minpunten:

Je hoeft echt maar een vingerkootje van dit product te gebruiken, want anders kan je haar wel eens erg fluffy worden (en dan valt er in mijn geval niet veel mee aan te vangen).

Zou ik het opnieuw kopen?

Reken maar van yes! De Head & Hair Heal-lijn – naast deze shampoo bestaat er ook een conditioner en haarmasker – van het Zweedse label Maria Nila is voor mij persoonlijk een van de beautyontdekkingen van het jaar. Mijn huid – en dus ook hoofdhuid – is erg gevoelig, waardoor ik snel last heb van irritatie en roos. Ik probeerde de afgelopen jaren al elke mogelijke shampoo, olie en andere zogezegde wondermiddeltjes, maar niets hielp. Na deze shampoo 6 weken te hebben gebruikt, ben ik zo goed als roosvrij. Hoera voor Maria Nila!

Head & Hair Heal Shampoo – € 27 – Maria Nila, uitsluitend verkrijgbaar bij kapsalons. Op www.dux.be vind je het dichtstbijzijnde salon.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '