Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Zoals de verpakking belooft, verwijdert het toestel alle haartjes op mijn benen, ook als die nog erg kort zijn. '

Flair Beauty testteam: Calor Skin Respect Wet & Dry

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Calor Skin Respect Wet & Dry: 8/10


Prijs/kwaliteit:

Een terechte prijs voor de kwaliteit die het toestel levert.

Design: 

Het design van het epileertoestel is niet opvallend vernieuwend, het ligt erg goed in de hand en dat is het belangrijkste.

Pluspunten:

Het toestel is heel makkelijk in gebruik, alles wijst zichzelf uit. Zoals de verpakking belooft, verwijdert het toestel alle haartjes op mijn benen, ook als die nog erg kort zijn. Ik heb nogal een lage pijngrens en hou normaal gezien niet zo van epileertoestellen, maar dit kan ik niet pijnlijk noemen. Het voelt niet superfijn, maar meer dan een ‘prikkend’ gevoel is het niet. Zowel de epileerkop als de scheerkop irriteren de huid niet.

Minpunten:

Het is allesbehalve geluidloos, maar ik ben persoonlijk niet van plan om ’s avonds laat of ’s morgens vroeg mijn benen te staan epileren. Geen storend minpuntje, dus.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ik vermoed dat dat niet meteen nodig zal zijn.

In de kop van het epileerapparaat zitten een huidontspanningsrol en massagesysteem die de huid helpen te kalmeren tijdens de epilatie. Net zoals elk ander elektronisch epileerapparaat zet je het tegen de huid en beweeg je van onderen naar boven, tegen de haarrichting in. Je kan het toestel zowel droog als onder water gebruiken.

Skin Respect Wet & Dry – € 79,99 – Calor, bij de elektrozaak.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '