Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

First Impressions #5: nieuwe Catrice producten + mijn wish list

Eens in de zoveel tijd veranderd Catrice haar assortiment. Deze keer test ik vier gloednieuwe producten die vanaf nu te koop zijn.

Catrice Prime And Fine Eyeshadow BaseI’m all about that… base! Laat mijn Essence primer nu net op zijn! Ik wil niet veel over deze oogschaduw-basis kwijt. Het is goedkoop (€ 3,59) en het werkt. Wat wil je nog meer?

Catrice Absolute Rose Eyeshadow PaletteYay, een nieuw oogschaduw palletje! Catrice doet mee met de trend en gaat ook voor roze-kleuren. Eigenlijk zijn de kleuren niet zo heel erg roze-kleurig. Ik spot vooral bruinige taupe tinten.Zie hier de swatches van de kleuren. Ik was impressed  van de kwaiteit, en dat voor € 4,99. Zoals je kunt zien is de oogschaduw enorm gepigmenteerd. Ze gleden ook als boter over m’n arm. Go Catrice!Maar wat is dit nu? Met mijn vingers swatchte de kleuren prachtig, maar met een kwast… De oogschaduw is enorm poederig. Heel jammer!De oogschaduw bleef ook niet goed op m’n oogleden zitten en zorgde voor een behoorlijke fall-out. Mehhh...

Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara – Ultra Black

Mascara tijd! Ik ben altijd opzoek naar een nieuwe, goede, budgetproof mascara. Catrice is altijd budgetproof (€ 4,59), dus dat scheelt! Maar is-ie ook goed? De Jet Lash Speed Volume Mascara moet zorgen voor razendsnel volume, sensationele lengte en intens zwarte wimpers. Laten we dit eens testen!Oh no… Ik spot klontjes! Toen ik de mascara aanbracht leek het of er niet genoeg product op het borsteltje zat. Hierdoor kreeg ik mijn wimpers lastig in model. Op de één of andere manier ging ’t ook enorm klonteren. Zo jammer!

Catrice Luminous Lips Lipstick

Naast alle nieuwe ‘oog producten’ is er ook een volledige nieuwe lipstick-lijn in het schap gekomen. De Luminous Lips Lipstick is een lipstick met een verzorgende textuur die je lippen er voller uit laat zien en heerlijk aanvoelt. De lipstick is te koop in 14 kleuren. Zie hier de kleur ‘120 – Wood Rose Propose?’. Catrice verzint altijd de leukste namen voor producten.

De lipstick doet trouwens precies wat-ie belooft. Hij voelt fijn aan op mijn lippen en geeft ze een mooi, vol, glanzend effect. Ondanks dat de lipstick zo glanzend is, blijft-ie  goed op zijn plek zitten. De Catrice Luminous Lips Lipsticks zijn te koop voor € 3,99.Zie hier de eindlook. Ik ben erg enthousiast over de nieuwe Luminous Lips Lipsticks en de oogschaduw primer. Ik ben zeker van plan om meer kleuren aan te schaffen! De mascara en het oogschaduw palletje vielen helaas niet zo in de smaak.

Mijn Catrice Wish List

Catrice komt met zo veel  nieuwe producten uit dat ik een wish list heb gemaakt. Zie hieronder de producten die ik héél graag zou willen uitproberen.FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '