Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Beauty on a budget: de favoriete productjes van redactrice Aysu

Chanel, Dior, Yves Saint Laurent,...Onze oortjes beginnen al te flapperen wanneer we de namen horen, maar hun luxeproducten zijn helaas (nog) niet aan ons besteed. But don’t worry: er zijn echt wel genoeg goedkopere productjes die je evengoed een egale huid, lange lashes en een perfecte blos geven.

De Fashionista-redactrices verklappen hier om de beurt hun favoriete budgetvriendelijke beautyproducten. Vorige week vertelde redactrice Eline over haar lievelingsproducten, deze week geven de beurt aan Aysu.

Reinigingsgel – L’Oreal Paris – €5,95


Als ik eenmaal begin met praten over hoe geweldig ik reinigingsgel vind en hoe ondergewaardeerd het is, ben ik niet meer te stoppen. Ik had een zeer droge huid en hier en daar wat puistjes – wat natuurlijk voelde alsof het mijn hele gezicht bedekte – waardoor de ontdekking van deze simpele reinigingsgel van L’Oreal voelde alsof ik mijn hele leven verkeerd had geleefd. Mijn droge huid en puisten verdwenen als sneeuw voor de zon.

Deze reinigingsgel gebruik je het liefst twee keer per dag, een keer ’s morgens en een keer s’avonds.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagcrème – L’oreal  – €9,95


Goed, nu moet ik toegeven dat ik minder resultaat zou zien van de reinigingsgel zonder deze dagcrème van L’Oreal. Ik denk persoonlijk ook niet dat ik mag klagen over een droge huid als ik geen dagcrème heb gebruikt, maar toch doe ik het. Gebruik deze dagcrème nadat je je gezicht gereinigd hebt met reinigingsgel. Zo weet je zeker dat je alle viezigheid van de afgelopen dag niet helemaal in je gezicht smeert.

Concealer – M.A.C – €21,95


Persoonlijk tel ik concealer niet eens echt als make-up. Een dagje helemaal make-uploos? Waarschijnlijk heb ik stiekem toch concealer op. Het voelt op de een of andere manier toch fijner.

Deze concealer van M.A.C Cosmetics is misschien een beetje aan de dure kant, maar hij gaat super lang mee en je krijgt er ook een topproduct voor terug. Vergeet niet dat je bij concealer die je gebruikt om donkere kringen onder ogen te verbergen, best een tint lichter dan je eigen huidskleur neemt.

Wenkbrauwpoeder – Catrice – 3,99


Bijna elk meisje kent de struggle met haar wenkbrauwen wel. Het is echt een haat-liefdeverhouding. Deze wenkbrauwpoeder van Catrice was in elk geval een grote steun in mijn strijd voor gelijke wenkbrauwen. Sure, wenkbrauwen zijn zussen en geen tweelingen, maar soms lijken ze niet eens vrienden! Pluspunt: deze wenkbrauwpoeder komt met een spiegel, minipincet én borsteltje.

Wenkbrauwpotlood – Primark – €1,50


Ik geef eerlijk toe dat je niet tevreden zal zijn met het borsteltje dat je bij het wenkbrauwpoeder van Catrice krijgt. De 2-in-1-wenkbrauwpenseel én borsteltje van Primark zal je wel blij maken. Eyebrows on fleek? Check!

Mascara – NYX – €9,90


NYX staat bekend als een goedkoop merk dat niet test op dieren. Dus niet alleen budget- maar ook diervriendelijk! Als hele lange wimpers hebben je doel is, dan zal deze mascara je niet teleurstellen. Pluspunt: je hebt geen hele doos wattenstaafjes nodig om het eraf te krijgen.

Contour/highlight – Catrice – €4,59


Contour is nu niet 100% mijn ding, maar om het toch uit te proberen, kocht ik deze palette van Catrice. Gelukkig werd ik niet teleurgesteld, want dit is echt een topproduct. Nee, je gaat er niet uitzien als een Kardashian, maar dat maakt het des te beter voor dagelijks gebruik. Als je het goed blendt, ziet niemand dat je iets op hebt.

Micellair water – L’Oreal Paris – €5,95


Na een lange dag is het dan – eindelijk – tijd om je make-up eraf te halen, en daarvoor gebruik je het beste micellair water met watten. Ik heb er één gekozen die ook vriendelijk is voor mijn droge huid, en kwam ik al snel uit die van L’Oreal.

 

Lees meer:

Partner Content

' ' ' '