Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Zeker tijdens die tijd van de maand.'

‘Een sheet mask en kleimasker in één? Klinkt hemels!’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Redactrice Ysaline (27) houdt van verwennerij, maar is in het dagelijkse leven vol deadlines, sociale afspraken, huishouden en welverdiende me-time van het principe ‘hoe simpeler, hoe beter’. Beautyroutines mogen – tenzij tijdens een avondje verwennerij – niet te veel tijd en moeite kosten. Dus is ze altijd op zoek naar hacks om op gemakkelijkere manieren door het leven te gaan.

Deep Detox Tightening Sheet Mask: 7,5/10

Prijs/kwaliteit

Voor een masker betaal je veertien euro, wat best prijzig is voor eenmalig gebruik. Het verschil bij andere maskers is wel dat je een sheet mask en tegelijk ook een kleimasker ophebt. Dus heb je een dubbele werking.

Wat is het?

Het Deep Detox Tightening Sheet Mask is een sheetmask met ultrafijne kleideeltjes. Het zorgt voor een diepe reiniging, vermindert je poriën maar zou ook helpen met het vormen en verstevigen van de huid.

Pluspunten

Op het moment dat ik het kleimasker aanbreng, sta ik vol met puistjes, te wijten aan Moeder Natuur. Ik wil dit masker al een hele tijd uitproberen, maar het lijkt nooit het juiste moment. Nu heb ik eindelijk een self-careavondje gepland. Een sheet mask en kleimasker in één? Klinkt hemels, zeker nu! Het masker ophebben is heel fijn en ontspannend. Na het masker heb ik niet miraculeus een volledig egaal gezicht, maar mijn puistjes zien er al stukken beter uit. Ook voelt mijn huid zijdezacht aan en straalt het. De dagen erna heb ik niet echt last van nieuwe puistjes en ook niet van droogheid. Oef!

Minpunten

  • Er blijft best veel klei achter in de verpakking. Voor mij voelde dat een beetje aan als verspilling. Ik heb dan ook zoveel mogelijk nog op het sheet mask gesmeerd.
  • Het is een beetje eng om weer te verwijderen. Trek het opgedroogde masker niet te snel of hard van je gezicht, zo loop je geen risico om enkele wenkbrauwhaartjes mee te hebben.

Een blijver?

Het is – omwille van de prijs – geen masker dat ik wekelijks zou aanbrengen, maar het past zeker in mijn maandelijks me-time moment. Ik heb het aangebracht tijdens mijn maandstonden, net wanneer mijn huid een goede, diepe reiniging nodig had. En ik voelde mij tien keer beter na het aanbrengen. Precies helemaal reborn!

Productinfo

Deep Detox Tightening Sheet Mask van Magicstripes – € 14 – shop hier.

Meer beautytestteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '