Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ze lijkt als twee druppels water op een van onze favoriete Disneyfiguurtjes!

Dit Disneykapsel van ‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown wil je zelf proberen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Nood aan kapselinspiratie? ‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown has got you covered! Zij verscheen onlangs op Instagram met een superleuk opsteekkapsel dat je zo wil kopiëren. Het is niet alleen leuk, maar ook nog eens supergemakkelijk.

Celebs inspireren ons al jaar en dag als het aankomt op beauty. Of het nu om een knappe manicure, een cool kledingstuk of een leuk kapsel gaat, dankzij de inside information van de beste stylisten weten zij altijd als eerste wat in is. Zo verscheen Millie Bobby Brown onlangs op Instagram met een look om u tegen te zeggen.

Tinkerbel

Haar outfit hield ze simpel – lees: een witte top en jeans – maar het was vooral haar speelse opsteekkapsel dat in het oog sprong. Haar blonde lokken zorgden er namelijk voor dat ze op een van onze favoriete Disneyfiguren leek met de look: Tinkerbel! Bij haar blonde frou matchte ze een topknot die helemaal op die van het Disneyfiguurtje lijkt.

Wil je het zelf proberen? Maak dan simpelweg een messy bun bovenop je hoofd en trek ‘m een beetje uit elkaar en pin vast met schuifspeldjes. Style je frou of laat wat voorste lokken los als je er geen hebt, spuit wat haarlak op en tadaaa! Je bent klaar om te vertrekken. Simpel én leuk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '