Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

En hij is ook bij ons te koop!

AHA: deze budgetproof mascara is de favoriet van Meghan Markle

De laatste weken zijn we geobsedeerd door Meghan Markle, en dat kan je ons moeilijk kwalijk nemen. De kersverse echtgenote van prins Harry ziet er immers altijd stralend uit. Wie graag wil weten welke producten Meghan precies gebruikt, heeft geluk! Haar voormalige make-upartieste heeft namelijk bekendgemaakt wat haar favoriete mascara is. Wij slaan alvast een voorraadje in!


In februari liet Lydia Sellers, Meghans voormalige make-upartieste, al weten wat haar favoriete foundation was. Zo zweert Meghan blijkbaar bij Luminous Silk Foundation van Giorgio Armani. Een luxeproduct, maar gelukkig gebruikt de brunette ook enkele budgettoppers.

In een interview met Hello! vertelde Lydia dat de kersverse vrouw van prins Harry haar een mascara aangeraden had. Meghans favoriet is namelijk Lash Sensational Luscious Mascara van Maybelline. En we hebben nog meer goed nieuws: je kan hem al voor zo’n tien euro kopen!

‘Sinds Meghan me vertelde over deze mascara, heb ik er altijd wel eentje in mijn make-upkit zitten. Dit exemplaar is ideaal om je wimpers te benadrukken en je look af te werken. Hij geeft zowel extra volume als lengte, en de formule is erg hydraterend.’ En als het goed genoeg is voor Meghan, dan is het sowieso ook goed genoeg voor ons!

Nog meer Harry & Meghan: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '