Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Anke Desmet voor Flair

Van vlinders over bubble braids tot een coupe vol glitter: welke is jouw favoriet?

15 van de mooiste beautylooks op Tomorrowland

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het thema van Tomorrowland dit jaar is Adscendo, en dat is aan de festivalweide te zien, maar ook aan het haar en make-up van de feestgangers. Wij gingen op zoek naar de leukste – al dan niet in thema – beautylooks. Van vlinders over bubble braids tot een coupe vol glitter: welke is jouw favoriet?

Liefde voor vlindertjes.

Ann (27) en Charmaine (26) uit New York gingen af op het thema en kozen voor vlindertjes in hun haar die ze bij Amazon vonden. Voor Ann is het de tweede keer Tomorrowland, maar voor Charmaine de allereerste keer! En ze doen het festival meteen in stijl.

beauty tomorrowland
beauty tomorrowland

Coupe vol glitter.

De Oostenrijkse Victoria (30) en Andrea (33) gingen all in en kozen voor een full glitter-look en dompelden hun coupe onder in glitters. Het is hun derde en tweede keer op Tomorrowland en naar eigen zeggen ‘ontvluchten ze hun echte leven in een sprookje’ dankzij het festival.

beauty tomorrowland
beauty tomorrowland

Bubble braid pink.

Arta (27) komt uit Australië, Sydney en is voor de allereerste keer op het festival. Ze wil al sinds haar vijftiende komen! Ze koos voor haar eerste dag Tomorrowland voor bubble braids, en zal haar look elke dag veranderen. In het dagelijkse leven is ze zorgverlener en draagt ze altijd een paardenstaart.

beauty tomorrowland

Y2K-vlechtjes.

Jaylene (27) komt ook uit Australië en is goede vrienden met Arta. Zij koos niet voor bubble braids, maar voor Y2K-vlechtjes. De verpleegkundige is het gewoon om haar haar glad naar achteren te dragen in een paardenstaart. Voor haar is het de tweede keer Tomorrowland.

beauty tomorrowland

Alle kleuren van de regenboog.

Cristina (36) en Thiara (33) komen uit Spanje, Sevilla en lieten hun haar invlechten met alle kleuren van de regenboog. We love!

beauty tomorrowland

Face crystals.

Laura (32) koos voor een heleboel kristallen op haar gezicht. Ze is ondertussen de tel kwijt van hoe vaak ze al naar het festival is gekomen, want het is een jaarlijkse traditie. Ze is slechts één keer zonder haar man geweest!

beauty tomorrowland

Ringetjes in het haar.

Voor Rachel (29) en Kaycee (35) uit Zwitserland is het de tweede en eerste keer dat ze op Tomorrowland zijn. De Filipijnse Kaycee heeft zes jaar gewacht om naar het festival te komen: studies, corona, een baby: alles hield haar tegen, tot nu! Ze zocht inspiratie voor haar look op Pinterest, Rachel matchte haar beautylook met haar outfit en vlocht synthetisch haar met haar eigen haar voor veel lengte.

beauty tomorrowland
beauty tomorrowland
beauty tomorrowland

Pastelkleurige vlechten.

Jiaqi (27) en Jolene (28) uit Singapore kozen voor een matching look waarbij ze pastelgekleurde vlechten in hun haar bonden. Inspiratie vonden ze op TikTok. Voor hen is Tomorrowland een dream come true.

beauty tomorrowland

Vlinders rond de ogen.

Sarah (28) is een steltenloper op Tomorrowland, en liet haar make-up doen door een vriend en make-upartiest @pascal_make_up_artistry zodat ze volledig in thema is. In de voormiddag moest ze haar talent laten zien, maar in de namiddag was ze lekker vrij. Voor haar is het de vierde keer.

beauty tomorrowland

Zoals een tattoo.

Schelli (38) uit Duitsland is voor de tweede keer op Tomorrowland. Ze was zeven jaar geleden kapper, dus deed ze haar haar helemaal zelf. Voor inspiratie ging ze ten rade bij tutorials op YouTube.

beauty tomorrowland

Princess like.

Annika (29) en Paulina (29) uit Duitsland zijn voor de tweede keer op Tomorrowland, waar ze elkaar ook effectief hebben leren kennen. Ze hebben met dezelfde persoon gedatet en werden zo beste vriendinnen, terwijl de kerel in kwestie ondertussen uit beeld is. Ze vonden hun inspiratie op Pinterest. Voor Annika hangt het af van haar mood en kledij voor welke outfit ze kiest.

beauty tomorrowland
beauty tomorrowland

Schattige bloemetjes.

Voor de Nederlandse Isa (18) is het de tweede keer dat ze naar Tomorrowland komt. Ze heeft haar make-up volledig zelf gedaan. Ze volgde namelijk een cursus grime! Inspiratie vond ze op Pinterest.

beauty tomorrowland

Goud en zilver.

Sarah (30) uit Zwitserland draagt aan de linkerkant zilveren juwelen en aan de rechterkant gouden. Ze stemde haar hair tinsels dan ook daarop af. Ze vond inspiratie op Instagram en vroeg deze look aan haar kapper.

beauty tomorrowland

Coole hoofdband.

De New Yorkse Precious (26) is voor de eerste keer op Tomorrowland en koos voor een opvallende haarband en roze glitters op haar gezicht. Ze pakt het trouwens slim aan: ze heeft topjes mee die telkens twee zijdes hebben! Inspiratie voor haar look haalde ze op het Zweedse festival Midsummer.

beauty tomorrowland

Space vibes.

Leah (25) uit Nieuw-Zeeland kiest voor haar eerste keer Tomorrowland voor een futuristische look met metallic haarband en eyeliner. Ze heeft ook nog een roze-paarse outfit klaarliggen én een groen mesh stuk. Ze baseert haar beautylook op haar outfit!

beauty tomorrowland

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '