Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Twitter Taylor Davies (@shutupilovethat)

Een beetje hipster heeft sinds enkele seizoenen een paar Adiletten in de kast

Adidas geeft z’n populaire zwembadslipper een moderne make-over

Je kan het zo gek niet bedenken of het kan een modetrend worden. Wie had ooit gedacht dat de Adilette – de rubberen slipper van Adidas waarmee op een bepaald moment enkel nog redders in een zwembad gezien mochten worden – anno 2016 aan de voeten van de modebewuste mens zou prijken? Een beetje blogger of fashionista wordt sinds enkele seizoenen maar al te graag gespot in de comfy, wit-zwart gestreepte sloefjes. Adidas speelt in op die trend en lanceerde een vernieuwde versie van de slipper.

Denk Adiletten en je ziet een Onslow-type met witte marcel, bierbuikje en bierblikje in de hand in de zetel zitten schreeuwen naar het televisietoestel waarop z'n favoriete voetbalploeg alweer een goal tegen krijgt, right? Om de witte sokken die standaard in de sloefjes gedragen worden niet te vergeten. Right, maar een tijd geleden verschoof de slipper van Adidas om een of andere reden naar het andere eind van de modeschaal en vertonen de hipsten der aarde zich er graag mee in het openbaar.

 

 

 

A photo posted by A T H L E I S U R E (@athleisure) on

 

 

Allemaal goed en wel, maar doet de rubberen slipper je toch iets te veel aan je vader of een redder in het zwembad denken? De nieuwe versie van de Adilette die het populaire sportmerk onlangs uitbracht, heeft een houten middenzool en een witte onderzool in rubber, wat de slipper heel wat moderner doet ogen. Je moet er wel iets dieper voor in de buidel tasten, want voor de Adilette Wood Slides betaal je € 115. Voor de gewone Adilette Slides – verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en prints – betaal je tussen de € 35 en € 50.

 

 

Adiletten

 

 

Lees ook:

 

De populaire Adidas Stan Smith-sneaker krijgt een retro make-over

 

Komono en Tomorrowland slaan handen in elkaar voor nieuwe zonnebrilcollectie

 

Webshop op komst voor vrouwen met grote voeten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '