Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Is jouw favoriete tas aan vervanging toe?

Deze 4 handtassentrends haal je dit seizoen maar beter snel in huis

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Handtassen zijn de manier bij uitstek om je garderobe een trendy update te geven zonder dat je daarvoor je bankkaart hoeft te plunderen. Een categorie die je op webshops dus maar beter goed in het oog houdt. Nog geen idee welke handtassentrend jij dit najaar in huis wil slaan? Wij lijsten ze maar wat graag voor je op!

1. Colour-blocking


Bruine of zwarte tassen kunnen seizoen na seizoen in je kast blijven staan en zijn dus zeker het investeren waard. Wil je dit seizoen echter eens uit je comfortzone stappen? Kies dan voor een tas die colour-blocking in de spotlight zet. En het leuke aan deze trend is dat je het zelf zo opvallend kan maken als je zelf wil: van vurig rood en geel tot zacht roze en pastelblauw.

© Getty

1. € 49,95 – Zara

2. € 15,99 – Stradivarius

3. € 25,99 – Pull & Bear

4. € 29,99 – Mango

2. Klein, kleiner, kleinst


Het was niemand minder dan Simon Porte Jacquemus die de trend van de ieniemienie handtassen op de kaart wist te zetten. De Franse modeontwerper lanceerde in het voorjaar namelijk de ondertussen immens populaire Le Chiquito, een handtas waar net je huissleutel in past. Gelukkig zien modeketens het dit najaar net een beetje grootser, maar het motto luidt nog wel steeds: ook kleine handtassen kunnen een grote indruk nalaten.

© Getty

1. € 39,95 – Zara

2. € 10,99 – Asos

3. € 24,99 – H&M

3. Furry friend


Tijdens die bar koude winterdagen hullen we ons maar wat graag in zijdezachte stofjes. Die trend trekken we dit seizoen dan ook gewoon door naar onze accessoires. De tassen die momenteel in onze favoriete webshops prijken, hebben dan ook veel weg van een teddyjas. Het Copenhaagse label Stand Studio is de voortrekker van deze furry friend en toonde ontwerpen op de catwalk in zachte herfsttinten zoals roze, blauw en camel. Een kleurenpalet dat perfect bij je herfstgarderobe past.

© Getty

1. € 35,99 – Parfois

2. € 15 – Monki

3. € 39,99 – Parfois

4. € 17,99 – Stradivarius

4. De shopper


En dan nu graag een handtas die groot genoeg is om ons halve hebben en houden in mee te nemen, horen we je denken. Wel, met de maxi-shopper moet dat zonder enige twijfel lukken. Van je haarborstel tot je agenda en die eindeloze voorraad kassabonnetjes: het past er allemaal in. De tas maakte furore op de catwalk bij Christian Dior en sindsdien lopen modemeisjes door de stad alsof ze elk moment op weekend kunnen vertrekken. Wil jij zo’n exemplaar in huis? Hou je oog dan open voor een stoffen exemplaar, want die zijn het meest gegeerd!

© Getty

1. € 15,99 – Stradivarius

2. € 39,99 – Parfois

3. € 49,99 – Zara

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '