Home FASHION & BEAUTY Fashion LOL: de nieuwste it-bag is zo klein dat alleen je huissleutel erin...

LOL: de nieuwste it-bag is zo klein dat alleen je huissleutel erin past

Twitter lacht zich een breuk!

Paris Fashion Week is nog maar net afgelopen, maar de modewereld heeft nu al beslist welke handtas de nieuwste it-bag van het voorjaar wordt. Die is echter zo minuscuul dat het internet zich een breuk lacht.

Dat de modeweken een onuitputtelijke bron van mode-inspiratie zijn, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Ook wij plukken er maar wat graag trends van de catwalk én uit de streetstylescene om volgend seizoen meteen uit te proberen. Maar het tasje dat afgelopen week in Parijs met alle aandacht ging lopen, zorgt nu op sociale media voor hilarische reacties. Het gaat om een ontwerp van de Franse modeontwerper Simon Porte Jacquemus. Het 29-jarige creatieve brein achter het gelijknamige modehuis zette vorig jaar al in op de kleine tas met zijn Le Chiquito, maar die kon nu blijkbaar nog kleiner. Zo klein zelfs dat ‘ie gewoon in je broekzak past.

View this post on Instagram

« LA RIVIERA » SUMMER 2019 JACQUEMUS.COM

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

Will it fit? 

Een paar oorbellen? Je huissleutel? Of misschien je AirPods? Meer past er naar onze mening echt niet in dit tasje. Dat praktische probleempje is dan ook een van de redenen waarom de miniversie van Le Chiquito op sociale media het mikpunt van spot is. Enkele Twitteraars vergelijken het ontwerp bijvoorbeeld met Barbies handtassen, die ook ongetwijfeld bij jouw op zolder liggen.

Ondanks de hilarische reacties zijn heel wat celebrity’s en influencers toch fan van de miniversie van Le Chiquito. Jacquemus staat dan ook bekend om zijn spel met proporties. Vorig jaar was zijn gigantische strohoed nog hét accessoires van de zomer. Maar dit jaar kiest hij dus blijkbaar voor het andere uiterste. Zou jij ermee door de stad flaneren? 😉

View this post on Instagram

WITH MIMI… AND THE JACQUEMUS HAT

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

Meer mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.