Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zomerhoroscoop Ram

 

Beste match in de liefde

Verlegenheid komt niet voor in jouw woordenboek. Als je hem ziet zitten, laat je dat ook merken. Je gaat gewoon recht op je doel af, vol hartstocht én met een sterke oneliner. Je gevoelens zijn heftig en gepassioneerd. Zelfs een tijdelijke flirt geeft je het gevoel alsof hij de liefde van je leven is. Als je voor iemand valt, ben je dan ook ongeremd. Het is alles of niets, en daar houden mannen van. Tijdens vrijpartijen geef je hem het gevoel dat hij het belangrijkste in jouw leven is. Daarbij ben je niet vies van wat mannelijk zweet en een mannelijk lijf. Je houdt van seks en bent niet bang om dat te laten zien. Als een blok val jij voor mannen met véél haar. Borsthaar en baardstoppels vertegenwoordigen in jouw ogen pure mannelijkheid, en daar word jij ontzettend heet van. 
Jouw ultieme match: je fantaseert graag over mannelijke kleedkamers en bezwete, gespierde borstkassen. Ook een onenightstand past bij jouw avontuurlijke, directe aanpak van de lijfelijke liefde. Dat maakt van een Leeuw of Boogschutter voor jou de perfecte match!
Mismatch: een verlegen man of iemand met vrouwelijke trekjes. Te veel praten is ook niet aan jou besteed. Daarom is een Weegschaal vaak een misser voor jou.

 

Seks-do voor Ram

Hij ligt, jij zit bovenop hem. Of kies voor staande seks of seks op een spannende plek. Alles kan, als het maar een uitdaging is! 

 

Hot stuff this summer?

De planeten Pluto en Uranus beloven voor jou een opwindende zomer. Hun stand maakt je rusteloos en intens tegelijk. Voor de single Ram zijn onenightstands eerder regel dan uitzondering, en eigenlijk heb je ook geen behoefte aan iets serieus. Het is een goede periode om te daten, zolang je eerlijk bent over je bedoelingen. Flirten gaat je gemakkelijk af, waardoor het je geen enkele moeite zal kosten om een aantrekkelijke man aan de haak te slaan. Heb je een vaste relatie, dan kan je seksleven een flinke boost gebruiken. Experimenteren in bed of op een andere manier verleidelijk voor de dag komen is een must voor je lief. Anders kan zijn aandacht onbedoeld naar een ander uitgaan…

 

Jouw topvakantie

Bungeejumpen of wildwaterkanoën in de Ardennen. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content