Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

BRUXX meets Desigual meets Flair

Win een trip naar Barcelona + een outfit van Desigual!

Dries is het uithangbord van BRUXX, dus de jongen moet dan ook patent voor de dag komen. Nu hij vrijgezel is, mist hij duidelijk de goede raad van een modebewuste vrouw. Daarom lanceren we een oproep naar alle chica’s met stijl: ‘Dress Dries’!

Herinner je je Dries nog? Die met 6 van onze Flairgirls naar Barcelona vertrok met BRUXX voor een dagje shopping? Vlot geboekt aan een superstrakke prijs dankzij de site van BRUXX.be. En dus met héél veel shoppinggeld over om ter plaatse te besteden. Wel, Dries needs you!   Uiteraard hoeven jullie daarbij zelf geen gekke kosten te maken om hem weer presentabel te krijgen: de vrijgevige chico’s en chica’s van Desigual stellen hun complete wintercollectie ter beschikking, hoe tofkes.

Desigual heeft namelijk haar plekje veroverd op Brussels Airport met een eigen shop. Waar je met korting kan shoppen! Schrijf je snel in op de BRUXX site en krijg een voucher met 15% voor je aankopen ginds. Je zou er bijna je vlucht voor missen! Niets beter tegen winterkou dan de kleurexplosie van hun damescollectie. En bekijk ook die accessoires eens…Geef toe…

Hoe kan je Dries nu helpen?
Velen zullen zich geroepen voelen, slechts enkelen zullen uitverkozen blijken.

  • Eerst en vooral moeten jullie hier  een foto uploaden die jullie goede smaak etaleert.
  • Uit de talloze inzendingen worden 10 winnaressen (vijf Nederlandstalige, 5 Franstalige) gekozen d.m.v. stemmen. (Een goed moment om nieuwe vrienden te rekruteren.)
  • De eerste 2 nemen Dries onder handen bij Desigual op Brussels Airport op 2 december in de Desigual store op Bruxx.
  • Nummers 10 tot 5 winnen een bijzonder fraaie tas van Desigual!
  • Nummers 3 en 4 krijgen een outfit van 250€ van Desigual
  • De nummer 1 en 2 vliegen (thank you, BRUXX!) mét Flair naar Barcelona en worden door Desigual gestyled in hun hoofdkwartier. En je outfit? Die pak je gewoon mee terug naar huis!

Snap je het plaatje? Dan is het nu tijd om er eentje van jezelf te maken! Hoe begin je daar precies aan? Bestudeer de collectie van Desigual tot in de puntjes. Bij Desigual draaien alle collecties namelijk om kleur en prints. Ren dan naar je kast en haal er de meest stijlvolle en op Desigual geïnspireerde stukken uit. Omkleden, foto nemen en uploaden op de pagina hieronder aangegeven. Zo simpel is dat!

Je foto uploaden kan hier. May the styling sense be with you…

Inspiratie nodig? Bekijk even welke foto’s al opgeladen zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content