Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

SEAT stuurt 2 vriendinnen naar het sunny Spain

Win een citytrip naar Barcelona

Toegegeven, vrouwen en auto's zijn niet altijd een perfect match. Maar daar komt verandering in, want SEAT laat jullie tussen 2 en 15 april the one and only SEAT Mii Flair ontwerpen én stuurt twee vriendinnen op citytrip naar het zonnige Barcelona! Al wat meer zin gekregen om je in de wereld van vierwielers te verdiepen?

Knoop de naam goed in je oren, want een SEAT Mii is de perfecte wagen voor een stedelijke lifestyle. En zeg nu zelf: wie wil niet in een vrouwvriendelijke wagen door de stad cruisen? Juist ja, deze auto maakt het je leven er wat makkelijker op door z'n handige snufjes, rijplezier en brandstofverbruik.

Nog niet overtuigd? Creëer met de car configurator dan jouw versie van de SEAT Mii Flair. Jullie kiezen zelf over welke opties deze wagen moet beschikken. En dat blijft niet onbeloond, want SEAT en Flair geven een weekendje Barcelona weg! Daarnaast wordt de meest gekozen configuratie ook gebruikt in 20 exclusieve Flair Mii's. Een echt collector's item, al zeggen we het zelf.

Achter het stuur van een SEAT Mii maak je een ontdekkingsreis in het dynamische Barcelona. Op het programma staat het bezoeken van de leukste winkels en het ontdekken van de meest idyllische plaatsen die symbool staan voor de Spaanse grootstad. Het wordt ongetwijfeld een weekend to remember!

Surf vóór 15 april 2012 naar de car configurator en maak kans op een citytrip naar Barcelona*

 

*De nieuwe SEAT Mii nodigt 2 vriendinnen uit voor een weekend Barcelona, 1 nacht, 2 dagen (weekend van 5 en 6 mei 2012). De wedstrijd loopt van 2 t.e.m. 15 april 2012. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content