Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een gezellige sfeer met IKEA.

Je huis, je geluk!

Advertorial

Nu we meer tijd thuis doorbrengen, beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk onze dierbaren zijn. We kunnen altijd op hen rekenen. Wat bijpraten, samen iets leuks doen … gezellig! Wat als we zo’n gezellige sfeer ook thuis creëren?

Tijd voor een koffie?


Door het telewerk zouden we vergeten hoe leuk een koffiepauze met collega’s wel is … Een kleine gewoonte die zoveel deugd doet. En die kan tellen qua sfeer en gezelligheid! Laten we dus thuis ook zo’n koffiehoekje maken. Een ophangbord met enkele legplankjes en haakjes aan de muur, en je hebt meteen alles bij de hand voor een heerlijke pauze: kopjes, koffie, suiker, koekjes. Een leuk idee waarmee je geen plaats verliest. En indien goed aangepakt, ziet het er ook nog eens super stijlvol uit.Koffie-/theemaker, glas roestvrij staal, 0.4 l, UPPHETTA, 6,99€. Ophangbord hout, SKÅDIS, 19,99€.

Zelf aan de slag?


Je hebt gewoon een muur en een klein meubel nodig. Installeer je koffiehoekje bijvoorbeeld in de woonkamer, als je liever niet weer in de keuken zit. Lekker gezellig! Ga voor kleuren en materialen die bij de rest van de ruimte passen.

Het resultaat?


Geniet samen met je gezin of huisgenoten van een pauze rond de koffiemachine. Net als op kantoor! Woon je alleen, dan is er nog altijd het internet. Nodig je favoriete collega uit voor een videomeeting rond een kopje koffie of thee!

Een groen hoekje in huis


Waarom maak je van deze gelegenheid geen gebruik om kruiden, fruit of groenten te kweken? Een duurzame en dankbare bezigheid! Het voordeel? Een eigen moestuintje past in élk interieur: kot, studio, appartement, huis …

Wandrooster, KUNGSFORS, 15€. Zak, FRAKTA, 1€.

Zelf aan de slag?


Heb je niet veel plaats in de keuken, gebruik dan de vensterbank of hang een paar rails met potjes boven je werkblad. Zo heb je altijd plukverse kruiden binnen handbereik.

Of je kunt ook aardappelen kweken in IKEA-tassen. Vul de tassen met aarde, plant er enkele aardappelen met uitlopers in en bevochtig om de 2 à 3 dagen. Dit lukt zowel binnen als buiten. Je hebt dus geen tuin nodig! Heb je wel plaats? Waarom deel je geen moestuin met je buren?

Het resultaat?


Aan voordelen geen gebrek! Zo mag je om te beginnen heel trots zijn op jezelf. Je bent een voorbeeld voor je buren én inspireert hen met je verticale tuin.

Tot je dienst


Nog op zoek naar ideeën en oplossingen voor een optimaal interieur? De producten van IKEA haal je in huis via de leveringsdienst of via Click & Collect.

Afspraak op IKEA.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier