Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Win een citytrip naar Barcelona

Citytrippen met BRUXX

Het moet niet gezegd worden dat citytrippen een dure hobby is, maar vanaf heden hoef je je bankrekening niet meer te plunderen. BRUXX… een initiatief van Brussels Airport om goedkope vluchten in de kijker te zetten. Need we say more?

Al zin om op het vliegtuig te springen? We leggen het even uit…
Locatie: als het maar warm is
Budget: niets met drie getallen
Wanneer: asap!

Het allerbelangrijkste, de link (zet hem in je favorieten). Open je webbrowser en ga naar http://www.bruxx.be/nl/. Hoe cool de website er wel niet uitziet in tegenstelling tot die van andere platformen laten we even in het midden. Wie reeds een bestemming in gedachten heeft kan rechts bovenaan de zoekfunctie gebruiken. Wij laten het lot beslissen… of eerder onze portemonnee. Daarom scrollen wij iets verder naar beneden en maken we gebruik van de handige SmartMap.

Klaar met slepen? Dan is het tijd om te kiezen. Onze voorkeur gaat zonder twijfel naar Barcelona. Voor een kleine 90 euro heen en terug kunnen we de hele stad uitpluizen.

Klik op Barcelona om verder te gaan en je komt op een pagina met broodnodige info. Ideaal voor culturele dummies. Bovenaan zie je wat uitleg over de stad, maar het is onderstaande grafiek die ons intrigeert. Wanneer je met je muis over de grafiek beweegt zie je welke periodes het goedkoopst zijn. Oh yeah, it's all about the money. Onder de grafiek wat Facebooktips die hopelijk snel zullen aandikken.

Klik op de magische woorden 'book now' en je wordt doorgestuurd naar de website van de vliegtuigmaatschappij.

Voor we 'Adios' gillen, willen we je nog snel enkele andere dingen laten zien. Juist, het wordt nog beter! Wie het niet zo voor de saaie grijze wachtplaatsen aan de gates heeft, kan zich gratis inschrijven voor EXXIT. Een lounge waar je kunt genieten van free wifi, Playstation, de gebruikelijke bean bags,… En dit allemaal met een Starbucks-koffie in de hand, want deze maand is er de '1 + 1 gratis'-korting. Enkel nog wat shoppingbudget bijeensprokkelen en we zijn vertrokken.

Je dacht dat het misschien niet mogelijk was, maar het kan NOG beter. BRUXX geeft samen met Flair enkele citytrips naar Barcelona weg! Een dagje op en af om te shoppen? This way please.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content