Home 7 goede redenen om te dansen

7 goede redenen om te dansen

  Corbis
  Of het nu in de nachtclub of in je badkamer is, er zijn massa's goeie redenen om te dansen.

  Dansen vermindert stress

  In de file, op het werk… Met stress worden we allemaal wel eens geconfronteerd. Niets beter dan een uurtje losgaan op de dansvloer (of de woonkamervloer) om alles los te laten, je zorgen te vergeten en je batterijen weer op te laden.

  Doe gewoon eens lekker gek

  Heb je al ooit spijt gehad van dansen? Natuurlijk niet! Of je het nu gemeend of supergek doet, alleen of met vriendinnen, het is altijd fun.

  Dansen, dat is ook sport

  Jazeker, dansen is even inspannend als zwemmen of fietsen. Het heeft heel veel fysieke, mentale en  emotionele voordelen. Na een avondje dansen met je vriedinnen voel je je toch zoals na een lange wandeling: moe maar voldaan.

  Er is geen beter manier om iemand te verleiden

  Toch?

  Dansen geeft je zelfvertrouwen

  Zodra je je ritme gevonden hebt, voel je je net Beyoncé. Oké, je hebt misschien niet haar taille, maar dat doet er niet toe als je zo veel zelfvertrouwen uitstraalt.

  Het is een taal die iedereen begrijpt

  Overal ter wereld dansen mensen, ongeacht taal of sociale status.

  Dansen verleer je niet

  Dansen is als fietsen, je vergeet nooit hoe het moet. Je hele leven kan je dansen, al vanaf je een klein meisje op balletles bent. En later met je vriendinnen in de club, tijdens de openingsdans met je kersverse echtgenoot, op je bedrijfsfeestje… en ooit in het bejaardentehuis. Maar dat duurt natuurlijk nog wel even.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.