Home Nieuws Angèle trakteert haar fans deze maand nog op een gratis (!) concert...

Angèle trakteert haar fans deze maand nog op een gratis (!) concert in Brussel

En ze neemt haar broer Roméo Elvis mee! 🎉

© CHARLOTTE ABRAMOW

Fans van Angèle, unite! Op 27 september geeft de zangeres een gratis concert op de Grote Markt van Brussel en dat kunnen we niet aan onze neus voorbij laten gaan. Ben je nog niet helemaal overtuigd om naar onze hoofdstad af te zakken? De ‘Tout Oublier’-zangeres neemt ook haar broer Roméo Elvis mee!

Van 25 tot en met 29 september vindt in Brussel de 38ste editie van la Fête de la Fédération Wallonie-Bruxelles plaats. Voor die gelegenheid contacteerden de initiatiefnemers niemand minder dan Angèle om er op vrijdag 27 september een knalfeestje van te maken.

Line-up

Tijdens de feestweek zet de Franse gemeenschap (Federatie Wallonië-Brussel) maar al te graag haar culturele, artistieke en muzikale talenten in de spotlight. De ideale gelegenheid om de hulp van Angèle in te roepen, dus! De Brusselse zangeres is niet het enige muzikaal talent dat er de pannen van het dak zal zingen, want ook haar broer Roméo Elvis, de rapper Mc Solaar en het komische duo Caballero & JeanJass zullen er op het podium staan.

Wie Angèle gratis en voor niets aan het werk wil zien, moet op vrijdag 27 september om 20u30 naar de Grote Markt afzakken. Onze raad? Wees ruim op tijd, want het aantal plaatsen is beperkt!

Benieuwd in de volledige programmatie? Die vind je hier!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.