Home LOVE & SEX Zo verleid je hem

Zo verleid je hem

Tips per sterrenbeeld

Hoe verleid je een stier? Wat is hét zwakke punt van een Leeuw en waar loopt een Maagd helemaal warm voor? Met deze tips word je onweerstaanbaar!

Ram (21 maart – 20 april)

Een Ram heeft niet voor niets horens! Deze man weet wat ‘ie wil en volgt zijn eigen weg. Verras hem dus en je hebt zijn aandacht. Maar laat hem ook merken dat je echt in hem geïnteresseerd bent. Subtiliteit is niet nodig, overdonder hem met je avances maar laat hem beslissen. Kies als eerste date zeker voor een adrenalinekick: een pretpark, een spannende match, een ritje met een flashy auto… Laat deze macho zien dat je weet wat spannend is.

Stier (21 april – 20 mei)

Vorig rood past bij een Stier want dit sterrenteken is een passionele minnaar. Stieren zijn genieters dus verleid hem met kleine gestes en overlaad hem met leuke cadeautjes. Stier wil proeven, voelen, horen… zet al zijn zintuigen aan het werk maar zorg ervoor dat je zijn kleine eigenaardigheden niet bekritiseert. Zorg voor een cosy en intiem sfeertje voor jullie eerste uitstap en ga samen wandelen langs het strand of geniet van een jacuzzi onder de sterrenhemel.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Niemand is zo nieuwsgierig als Tweelingen waardoor hij een erg ervaren lover is. Maar die nieuwsgierigheid drijft hem ook verder. Geef hem dus genoeg vrijehid maar prikkel hem door kleine verrassingen en onverwachtte hints. Ontdek samen de nieuwe place-to-be of verbaas hem met een onbekend adresje.

Kreeft (22 juli – 22 augustus)

Zelfs al is een Kreeft verlegen en romantisch, hij is ook een doorzetter. Dus hou er rekening mee dat deze jongen meer wil dan een one-night-stand.  Laat je van je meest gevoelige kant zien en wees altijd eerlijk. Zoveel openheid kan geen enkele Kreeft weerstaan. Zorg dan ook voor een diep gesprek en je eerste date is geslaagd!

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

De Leeuw is de koning van de jungle en dat zal je geweten hebben. Trots, slim, krachtig, deze man staat als een huis. Trap dus ook niet op zijn ego maar laat zien dat jij even sterk in je schoenen staat. Ga niet achter hem jagen maar prikkel zijn jachtinstinct door je te omringen door bewonderaars.  Laat hem de locatie voor die eerste avond bepalen en bewonder zijn goede smaak.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Niemand is zo discreet als een Maagd. Ga dus niet uitgebreid knuffelen en zoenen maar plan je verovering zorgvuldig. Laat zien dat je betrouwbaar bent en zijn opinie respecteert. Maak samen afspraken en kies nauwkeurig je activiteiten samen. Maagd heeft een hekel aan chaos dus zorg ervoor dat hij precies weet waaraan hij zich mag verwachten voor jullie uitstapje.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Niemand is zo perfectionnistisch als Weegschaal: alles is volledig in balans.  Iets intiems als een date combineert Weegschaal graag met wat sociale contacten: ga dus samen naar een feestje of kies voor een groepssport. Zo win je zijn hart. Let er wel op dat ook jij volledig ‘in balans’ bent en check je outfit twee keer voor je buiten komt!

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn gevaarlijk, ook in de liefde. Ofwel valt hij voor jou als een baksteen ofwel laat hij je keihard vallen. Je neemt dus risico’s als je voor dit sterrenteken gaat. Haal je meest sexy kant boven maar blijf mysterieus. Deze man houdt van een uitdaging. Wat dacht je van een diner-in-the-dark om elkaar echt te prikkelen?

Boogschutter (23 november – 21 december)

Boogschutter is avontuurli

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.