Home LOVE & SEX Zo heb je superseks volgens onze columnist Thom

Zo heb je superseks volgens onze columnist Thom

Hoe word je een beest in bed?

Hoe word je een beest in bed? Een vraag die columnist en ervaringsdeskundige Thom maar eens moest beantwoorden. Zijn opdracht luidde: wees eerlijk, openhartig en to the point. En o ja, we willen er ook wat van opsteken. Dat liet Thom zich geen twee keer zeggen…

Dé les van Thom is: ‘De tepels van de man hebben geen enkele functie, ook in bed niet: niet aan likken dus!’

1. Dirty talk
Ja! Maar wel graag met mate, anders wordt het ordinair, lachwekkend en ongeloofwaardig. En dat is niet geil, wel een afknapper. En ‘Neuk me! Neuk me!’ roepen, terwijl je daar al een tijdje mee bezig bent, is natuurlijk onzinnig. Maar ‘O, wat heb je toch een lekkere pik’ wil iedere man horen. Gaat-ie ook van groeien.

2. Vibrator erbij
Nee! Er zijn mannen die het geil vinden, voor mij hoeft het niet. Vibrators zijn uitgevonden voor vrouwen die het (tijdelijk) zonder penis moeten stellen. Dus als je wel een penis tot je beschikking hebt, kan dat ding in het nachtkastje blijven. Van het getril word ik ook niet erg opgewonden.

3 tot 10 lees je in Flair van 8 juni.

Via Flair.be kon je je meest prangende seksvragen stellen. Et voila, hier lees je zijn antwoorden…

Vraag 1
‘Hij verliest zijn erectie als ik hem oraal bevredig. Wat doe ik verkeerd?’
(Jo)

THOM:
“Mijn eerste gedachte is: doe het eens bij mij, zodat ik precies kan vaststellen wat je verkeerd doet. Mijn tweede gedachte is: niet zo¹n heel goed idee, want dan krijg ik klappen van je vriend. Mijn derde gedachte is: vraag hem eens of hij het lekker vindt wat je doet. En laat hem vooral eerlijk zijn, want aan slap gelul heeft niemand wat. Antwoordt hij ‘Nee’, vraag dan wat hij wel lekker vindt. Misschien wil hij wel dat je erin bijt, er harder aan zuigt, erin knijpt, hem verder in je mond neemt of er een knoop inlegt. Maar: vráág het hem.
Mensen hebben vaak geen idee wat de ander lekker vindt, omdat ze er zelden over praten. En dus doen ze maar wat in de
hoop dat de ander het lekker vindt. Best vreemd. Als je geen spruitjes lust, zeg je dat toch? Waarom dan niet praten over seks? Dus Jo, je moet er met je vriend over lullen, meteen.”

Vraag 2
‘Hoe kun je de eerste keer seks op een leuke en grappige manier beleven, zonder al te veel schaamte en moeilijkheden?’ (U.)

THOM:
“De eerste keer is natuurlijk geen lolletje, voor zowel jou als voor je seksmannetje. De spanning is vaak niet te harden, omdat je dat vreemde lijf niet kent, je geen idee hebt wat de ander lekker vindt, je onzeker bent (mannen ook, want die moeten een erectie hebben en houden, onderschat dat niet) en vooral omdat je de ander niet wilt teleurstellen. Eigenlijk zou je de eerste keer moeten overslaan en meteen doorgaan met de tweede keer, maar ja, hoe flik je dat? Ik weet het ook niet. Maak dus grapjes als je aan de eerste keer begint, dat haalt vaak aardig wat stress weg. Zorg ervoor dat jullie beiden ontspannen zijn. Zet een lekker muziekje op, gooi er wat alcohol in en zeg gewoon dat je de eerste keer altijd een beetje eng vindt.
Hij zal dan opgelucht zijn, zodat het ijs is gebroken. Ik voel me altijd erg ongemakkijk als er een doodse stilte heerst, alsof je op een begrafenis bent, dus voorkom dat. Zorg ervoor dat de sfeer leuk is, want seks is léúk. Sommige mensen vergeten dat wel eens.”

Vraag 3
“Ik ben 7 jaar samen met mijn vriend en hebben maximum één keer seks per maand. Ik vind dat niet erg, maar is het wel normaal dat mijn vriend geen gro