Home LOVE & SEX Zijn lichaamstaal liegt nooit

Zijn lichaamstaal liegt nooit

Houdt hij van je? Twijfelt hij?

Hij houdt van me, hij houdt niet van me, hij houdt van me… Je kan bloemblaadjes tellen of eindeloos zijn sms’jes herlezen, maar als je echt wil weten wat hij van je vindt, hou je het best zijn lichaamstaal in de gaten.

Ook al praten we niet de hele tijd, we zenden wel non-stop signalen uit via onze lichaamstaal – onze lichaamshouding, gebaren en gezichtsuitdrukkingen. En dat gaat veel verder en gebeurt vaak veel subtieler dan door te geeuwen omdat je je verveelt…

Soms geeft onze lichaamstaal zelfs meer prijs dan we beseffen, we hebben er dan ook weinig of geen controle over. Maar goed ook, vertelt Patryk Wezowski, dé lichaamstaalexpert van Vlaanderen: “Het is niet de bedoeling dat je je lichaamstaal bewust stuurt. Dat moet van binnenuit komen: wat je inwendig voelt, maar niet vertelt of durft te vertellen met woorden, dat drukt je lichaam voor je uit.”

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, zeker als je lichaamstaal kan interpreteren. Op welke signalen moet je letten om te weten of je relatie nog steeds op het juiste spoor zit?

Celebs geven het goede én het slechte voorbeeld, deze week in Flair. Kijk en vergelijk!