Home LOVE & SEX Wat vrouwen fout doen volgens mannen

Wat vrouwen fout doen volgens mannen

Wat vinden mannen nu eigenlijk níét leuk aan ons? Zelfverklaard vrouwenexpert Marcel Langedijk zet de negen meest storende damesdingen op een rijtje. 
Mag ik vooropstellen, lieve dames, dat wij jullie geweldig vinden? Zonder te overdrijven, meen ik oprecht dat vrouwen het zout der aarde zijn. Ik durf wel te zeggen dat ik namens alle mannen spreek als ik hier zeg dat jullie met je prachtige haar, bevallige lichamen, zinnelijke monden, verleidelijke blikken, overweldigende intelligentie, stralende lach en kokette humor weinig hoeven te doen om ons het hoofd op hol te brengen. Weerloos zijn we, nietige schepsels, als was in jullie handen. Och ja, vrouwen, dames, meisjes, wat zouden we zonder jullie moeten? Niks toch zeker?!
 
Dat gezegd hebbende, volgen momenteel wat kleine puntjes van kritiek. 
Niet gemeen bedoeld, want wij houden immers van jullie als van het leven zelf. Het is dan ook niet de bedoeling dat jullie er kwaad van worden. Integendeel. Zie het als verbeterpunten. Zodat we jullie nóg aantrekkelijker gaan vinden en nooit meer bij jullie weggaan. Het zijn zo op het eerste gezicht wellicht kleine, nietsbetekenende ‘foutjes’. Dingen waarvan jullie zeggen: ‘Man, zeik toch eens niet zo.’ Maar juist die kleine dingen zijn gevaarlijk. We zegger er niks van. Maanden, soms zelfs jaren lang houden we ons in. Tot de bom barst en we uit een raam springen van ellende. Of doodleuk de verkering of het huwelijk beëindigen. Dat zou zonde zijn. Daar wordt niemand blij van. Vandaar deze lijst. Zodat we samen verder kunnen. Tot het einde der tijden. Nogmaals: we houden van jullie. Niet vergeten.
 
En wat die ergernissen dan zijn? Dat lees je deze week in Flair!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.