Home LOVE & SEX Wat niemand je vertelt over seks…

Wat niemand je vertelt over seks…

Corbis
Niet elke vrijpartij is stomend heet, en niet elke man is een casanova in bed. Seks is heerlijk, maar hé, het is oké als het soms ook eens tegenvalt.
  • Hoe langer je het niet doet, hoe minder zin je erin hebt. Een seksbreak af en toe is goed, maar zorg dat het niet te lang duurt. Anders wordt het ongemakkelijk. De kans bestaat zelfs dat het een issue wordt, of dat je schrik krijgt dat je niet meer zal weten hoe het moet.

  • Een friend with benefit, daar is niets mis mee. Je kan gerust het bed delen met iemand zonder dat je er later drie kinderen mee wil maken. Als het je allerbeste vriend niet is en het niet té vaak gebeurt, is het helemaal oké. Just enjoy the ride!
  • Seks is niet altijd schitterend en fantastisch. Sommige vrijbeurten zijn beschamend slecht, sommige geven je een triest gevoel, sommige maken je zelfs kwaad. Een slechte beurt gehad? Lees dan vooral verder.

  • The best cure for bad sex is good sex. Was het een tegenvaller, dan zal het een nare herinnering blijven tot je weer goede seks hebt. Het komt altijd goed, echt waar.

  • Het lukt niet altijd. Soms ben je in the mood, is hij in the mood, maar gaat 'hij' er niet zo makkelijk in. Kan gebeuren. Wat je in dat geval nodig hebt, is glijmiddel. Een beetje maar, en alles loopt gesmeerd.
  • Na de seks wil hij alleen maar slapen. Dat is normaal. Het is iets chemisch in de hersenen. Een typisch Mars/Venus-ding, zeg maar.