Home LOVE & SEX Wat betekent zijn cadeau?

Wat betekent zijn cadeau?

Ontcijferd

Corbis
Je hebt er uren over gedaan om 'n leuk cadeau voor hem te vinden en vol verwachting open je jouw cadeau. Wat zit erin? En meer nog, wat wil hij ermee zeggen?

Cadeautjes hebben een betekenis. Niet zozeer omwille van hun prijs, maar meer nog omdat ze vertellen hoe de persoon die dit cadeautje uitzocht, over je denkt.

Een geurig cadeautje

Of je nu parfum kreeg, geurkaarsen, een zalige bodylotion of massage-olie, je vriend vindt erg leuk. Alleen is hij er niet heel zeker van of hij je genoeg kent om een echt avontuurlijk cadeautje uit te kiezen. Hiermee is hij zeker dat je weet dat hij je graag heeft. Een veilige keuze, maar eentje die altijd werkt!

Lingerie

Een sexy setje gevonden onder de Kerstboom? Deze kerel vind je erg lekker! Als het een duur setje is, wil hij je echt verwennen, of hoopt hij dat je je wat vaker wil opkleden voor hem.  Kiest hij voor iets supersexy dan wil hij graag meer en vaker sex. Of een heel spannend avontuurtje met jou! Hij geeft zo ook een cadeautje aan zichzelf en kan vast niet wachten om jou in je nieuwe aanwinst te zien. Jij blij = Hij blij. Niks mis mee, toch?

Juwelen

Of je nu schattige oorbellen kreeg of een ring, juwelen zijn altijd een goed teken. Door zijn juwelen te dragen, zorgt hij ervoor dat anderen zien dat jij bij hem hoort. Hoe groter en opvallender het juweel, hoe duidelijker dat hij 'zijn terrein' wil afbakenen. Beyonce zei het al: put a ring on it. En zeg nu zelf, Queen B heeft altijd gelijk.

Samen

Cadeautjes die voor jullie beiden bedoeld zijn (tickets voor een concert, een kookcursus…) duiden erop dat hij er vast van overtuigd is dat jullie samen horen. Hij twijfelt niet, maar heeft al plaats voor jou gemaakt in zijn toekomst. Het toppunt van romantiek: een romantisch weekendje voor jullie beiden.

Hé het is niet oké als

  • je vriend je een kaartje geeft voor valentijn. Hij was het waarschijnlijk vergeten, maar het is het gedacht dat telt zeker?
  • je een seksspeeltje krijgt. Valentijn is een beetje melig, we know, maar een beetje romantiek kan toch ook geen kwaad.
  • je een knuffel krijgt. Je bent geen 12 meer.
  • je een cadeaubon krijgt. Ja we houden van shoppen, maar ook al krijg je een bon van je favoriete winkel, op Valentijn mag het toch net iets anders zijn. Op elke andere dag: Kerstmis, je verjaardag, zomaar (een beetje wishful thinking kan geen kwaad, toch?) ben je wel in de wolken.
  • je niks krijgt. Zeker als jij uren gezocht hebt achter het perfecte cadeau voor hem.

Lees ook:

Het perfecte cadeau voor je lief

Tips voor Valentijn