Home LOVE & SEX Wat betekent jouw pikante droom?

Wat betekent jouw pikante droom?

Ontcijfer je dromen

Corbis
Droom jij weleens van dingen waar je zelf van staat te kijken? Vrijen met iemand anders dan je lief? Met een vreemde? Met een celeb? Het vertelt allemaal iets over jezelf. Kom hier achter de betekenis van je droom!

Seks met een celebrity

Dromen over seks met een celeb kan betekenen dat je te weinig gevoel van eigenwaarde hebt. Wat je eigenlijk wil, is meer zelfwaardering.

Seks met een vreemde

Als je droomt over seks met een vreemde, betekent dat (helaas) dat je niet tevreden bent over je seksleven. De vreemdeling in je droom laat de fantasieën uitkomen die in je eigen leven niet plaatsvinden.

Seks met je ex

Droom je van seks met je ex? Geeft niet, hoor! Dat betekent echt niet dat je je ex terug wil. In je droom staat je ex voor vertrouwen en de belevenissen uit jullie relatie die je misschien wel mist. Als je voortdurend droomt over je ex, kan dat natuurlijk wel betekenen dat je nog niet over die relatie heen bent.

Seks met een onbestaande geliefde

Als je droomt over seks met een geliefde die er in de realiteit niet is, kan het zijn dat je in het echte leven te afhankelijk bent van je partner of iemand anders. De denkbeeldige relatie in je slaap is een vlucht voor ontevredenheid.

Seks met veel andere mensen tegelijkertijd

Ben je in het dagelijks leven best tevreden met je vaste bedpartner, maar droom je over een orgie? Dan staat die voor jouw verhouding ten opzichte van andere mensen. Het kan ook zijn dat je gewoon meer liefde om je heen wil.