Home LOVE & SEX Tien mannelijke fouten in de slaapkamer

Tien mannelijke fouten in de slaapkamer

Wij houden in Flair van deze week een pleidooi voor sukkelseks. Leuk en geruststellend om te weten: ook mannen zijn wel eens onzeker in bed. De website Ask Men lijstte de tien meest voorkomende mannelijke fouten in de slaapkamer op!

1. Spelen mag!

Ah, dé grootste fout: vergeten dat hij haar gerust even mag opwarmen voor hij aan het echte werk begint. Knuffelen, kussen, strelen, kietelen… of gewoon al zeggen dat ze er sexy uitziet: daar houden vrouwen van!

2. Eerst aan de meet

Een orgasme hoeft zeker niet altijd, maar je bedpartner mag toch zijn best doen om jou eerst een hoogtepunt te laten bereiken. Seksuele etiquette, noemen ze dat.

3. Verrassing!

Bij een hand- of pijpbeurt getuigt het van een beetje respect als hij even laat weten wanneer hij komt. Sperma in je oog kan trouwens pijnlijke en gezwollen gevolgen hebben.

4. Feestelijke fetisj?

Uit het niets handboeien omslaan of een leren zweepje hanteren: het is niet het beste idee. Erover praten dan weer wél.

5. Het foute gaatje

Niets mis met anale seks als dat jullie ding is. Alleen hoeft niemand ongevraagd aan de achterdeur te komen kloppen, als je begrijpt wat we bedoelen.

6. Ikke, ikke, ikke

Af en toe mag je best eens egoïstisch zijn, zoals ook seksuologe Sare De Caster uitlegde bij 'sukkelseks'. Maar geen man mag vergeten dat seks ook draait om jouw genot.

7. Knuffelen graag

Van een beetje knuffelen is nog niemand doodgegaan. Hij mag dus niet meteen het bed uit spurten na zijn hoogtepunt, dat is echt doodzonde.

8. Niet storen

Hij neemt zijn telefoon op tijdens een vrijpartij? Dat is absoluut not done. En dat geldt ook voor jou. Zet hem uit, laat hem rinkelen en ga zeker niet sms’en, facebooken of tweeten.

9. Trek, rek, scheur

Niet elke beha is makkelijk los te krijgen, maar daarom hoeft hij hem in al zijn enthousiasme nog niet kapot te scheuren. Hetzelfde geldt voor jurken, onderbroeken en T-shirtjes.

10. Gruwelende geuren

Niets ergers dan een man met een slechte adem, onwelriekende voeten of vuile nagels in je bed. Gruwel!