Home LOVE & SEX Single mama’s op vakantie: het kan!

Single mama’s op vakantie: het kan!

2 lezeressen vertellen hoe zij het doen

Vakantie betekent voor single mama’s vaak stress. Daarom geven wij een paar vakantietips, kinderen toegelaten. Want ook mama’s willen zonnen en zalig lang aperitieven op een terras.

Natasja (30) is mama van Arthur (5) en Louize (3)
Pretparken vind ik sowieso te duur, dus daar gaan we niet naartoe. Wat we dan bijvoorbeeld wel doen, zijn rommelmarktjes. De kindjes krijgen er een ijsje en ik kan er een paar leuke spullen op de kop tikken. Iedereen tevreden! Kinderen hebben niet zo veel nodig: wat zon, voldoende speelruimte en een beetje avontuur. Daarom ga ik deze zomer voor het eerst met hen kamperen! Met het vliegtuig naar een exotisch strand vliegen is financieel niet mogelijk. Dat zou ik trouwens ook niet durven. Ik moet sowieso al ogen op mijn rug hebben. Stel je voor dat er daar eentje verloren loopt! Maar kamperen, daar heb ik lang over nagedacht en dat zie ik wél zitten.”

Evy (22) is mama van Liam (2,5)
“Tijdens de zomermaanden, als ik niet moet werken, trekken we naar zee. Soms met de trein, want dat vindt Liam fantastisch. Mijn mama woont in Diksmuide en dat is een godsgeschenk. Ze heeft een grote tuin en woont op tien minuten van Oostduinkerke. Zo’n dagje bij oma is op-en-top vakantiegevoel. Ofwel zet oma een zwembadje in de tuin, ofwel gaan we naar zee. Liam dan buiten zien spelen doet me zo veel plezier.”

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.