Home LOVE & SEX Relatiedipje? Plan een romantische getaway op deze bijzondere plekjes.

Relatiedipje? Plan een romantische getaway op deze bijzondere plekjes.

En wakker het vuur weer aan!

Veer
Jij en je relatie zitten in een winterdip. Laat Netflix even voor wat het is en plan een romantische getaway met je lief. Lekker dichtbij, maar wel mijlenver van de dagelijkse rompslomp.

Hou je van basic of super-de-luxe, van glamping of van een charmante B&B? Wij selecteerden enkele adresjes voor elk type romanticus.

Voor wellnessfreaks

Relaxen in het groen en all eyes on him. Klinkt geweldig, toch? 'Nooz' is een exclusief relaxconcept in de Antwerpse Kempen. Je kan er een weekend herbronnen met z'n tweeën. Midden in de natuur geniet je hier met elkaar – zonder pottenkijkers – van een privéwellness. En na een namiddagje verwennerij kan je hier ook op je twee oren slapen.

In de Forest Lodge met floating bath en waterbed of in de Heaven Lounge met hemelbed, privé massageruimte en jacuzzi. Take your pick!

'Nooz' kreeg al verschillende prijzen zoals 'beste sauna', 'meest innovatief concept' en 'Luxury Wellness Retreat of the Year'.

Romantische getaways

Romantische getaways

Meer info over 'Nooz' ontdek je hier.

Voor waterratten

Beleef jullie eigen 'I'm the king of the world'-moment als Jack en Rose – zonder het zinken – en overnacht op een boot. 'Slapen op water' is zo'n hippe boat & breakfast – get it? – in Mechelen.

Wie op de boot verblijft, mag gratis vouwfietsen uitlenen voor een ritje door Mechelen. Ga dan zeker eens lang bij deze 5 ontbijt- en lunchplekjes of deze 5 zoete adresjes

Romantische getaways

Romantische getaways

Meer info over 'Slapen op water' ontdek je hier.

Voor tortelduifjes

Heb je altijd al 'ns in zo'n chic bad op pootjes willen zitten? In je dromen had je ook een glaasje champagne vast. Boek dan een weekendje in 'B&B Hoeve de Witte Gans'. Da's een charmante 16-eeuwse hoeve in de Belgische Voerstreek, net over de grens.

Tortelduifjes kiezen voor een overnachting in de Droomsuit. Die heeft een badkamer met inloopdouche in de vorm van een hart (love it!), kleine natuurstenen hartjes in de vloer en een bad op pootjes.

Romantische getaways

Romantische getaways

Meer info over 'B&B Hoeve de Witte Gans' ontdek je hier.

Bron beeld: Bijzonderplekje.be

Maak je weekend nog interessanter en probeer deze date-ideetjes uit. Passie verzekerd. Bekijk ook dit lijstje met 19 kussen die iedereen minstens één keer zou moeten hebben.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.