Home LOVE & SEX Kies je voor hem of voor zijn gsm?

Kies je voor hem of voor zijn gsm?

Prille liefde

Single & searching? Let dan vooral op je gsm want net die kan het verschil maken op de singlesmarkt, zo blijkt uit recent onderzoek

In plaats van een nieuw paar schoenen, hippe handtas of chique sieraden, kan je beter kiezen voor een stijlvolle mobiele telefoon. Deze biedt je een grotere kans op te vallen in de zoektocht naar een nieuwe liefde. Dat blijkt uit recent onderzoek in opdracht van LG Black Label Series onder 9.000 mensen in negen Europese landen. Eén vijfde van de Europeanen geeft toe dat stijl ‘erg belangrijk’ is in de keuze voor een nieuwe partner, 66 procent vindt dit ‘belangrijk’.

Alleen het kostuum en het horloge blijken het beter te doen om te bepalen hoe stijlvol iemand is.  Ze zouden je persoonlijke stijl het best laten zien. Meteen erna volgt de gsm. In Frankrijk, Zweden en Groot-Brittanië bleek de gsm zelfs belangrijker te zijn dan het outfit. Gelukkig kijken de meeste Europeanen verder dan hun neus lang is en moet een partner, naast stijl ook intelligentie moet hebben.

Wedden dat je met de Flair-gsm helemaal scoort?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.