Home LOVE & SEX In 10 minuten zin in seks

In 10 minuten zin in seks

Een drukke job, te veel aan je hoofd, najaarsmoeheid, geen zin… en voor je het weet is er weer een week voorbij zonder seks. En toch denk je elke keer na jullie vrijpartij: wow, dit moeten we vaker doen! Herkenbaar? Maak vanavond of dit weekend nog jullie voornemen waar. Heb je weinig zin, dan hebben wij 6 tips om het wél krijgen. 

1. Zoenen

Het klinkt cliché, maar trek je lief eens goed tegen je gilet en begin hem hartstochtelijk te kussen. Stop niet na 10 seconden, maar neem jullie tijd.

2. Eén glaasje

Een zware dag op het werk? Drink één glaasje om te ontspannen. Moet je nog strijken? Wil je vroeg slapen? Dringend nog een paar mails sturen? Alcohol zorgt ervoor dat je sneller 'foert' zegt.

3. Doe die pyjama en pantoffels uit

Ja, het is koud en ja, een warme pyjama is gezellig, maar geef toe: niets is zo onsexy als wollen Uggs. 

4. Ruik aan zijn oksel

Rrrrrrr, mannelijk zweet!

5. Begin al bij het ontbijt

Laat een Post-It achter als je naar het werk vertrekt, geef hem een knuffel, zeg iets liefs, stuur later op de dag een sms'je… Hol elkaar niet voorbij, maar zorg ervoor dat je lief een hele dag in je hoofd zit. 

6. Leg de lat niet te hoog

Denk niet dat elke vrijpartij drie uur moet duren en dat je ook nog eens allebei drie keer moet klaarkomen. Nee, een vluggertje of zelfs maar een echt gemeende knuffel is toch ook al iets? Beter dan niets, geef toe!