Home LOVE & SEX ‘Ik heb een relatie met de zoon van mijn beste vriendin’

‘Ik heb een relatie met de zoon van mijn beste vriendin’

'Het leeftijdsverschil is geen probleem. Maar zijn moeder weet van niets.'

Belga
‘Mijn minnaar is zeventien jaar jonger dan ik. Dat is op zich geen probleem. Maar wíé hij is, maakt het ingewikkeld. Zijn moeder Marleen en ik werken bij hetzelfde bedrijf. Hoewel ze vijftien jaar ouder is dan ik, klikt het prima. Door de jaren heen zijn we privé dan ook steeds meer met elkaar beginnen omgaan.’

Tekst: Rianne Klazinga

Vonken en vuur

‘Ik had Marleens zoon Tom ooit weleens vluchtig bij haar thuis ontmoet, maar ik sprak hem voor het eerst toen Marleen en haar man afgelopen zomer een feest gaven voor hun vijfentwintigste huwelijksverjaardag. Toen ik Marleen en haar gezin feliciteerde, viel me meteen op hoe goed Tom eruitzag in het pak dat hij voor de gelegenheid droeg. Veel charmanter en volwassener dan ik me kon herinneren.

Toen ik hem de hand schudde, voelde ik een tinteling door me heengaan. Achteraf vertelde Tom me dat hij het ook had gevoeld. Die avond raakten we aan de praat. Als zijn broer hem na een uur niet was komen halen, hadden we waarschijnlijk de hele avond alleen maar oog voor elkaar gehad.

Toen ik na het feest mijn fiets pakte om naar huis te gaan, hoorde ik Tom mijn naam roepen. Hij moest dezelfde kant op en vroeg of hij een stukje met me mee mocht fietsen. Uiteindelijk fietste hij helemaal met me mee naar huis, waar we nog een half uur stonden te kletsen.

Toen we elkaar ter afscheid drie zoenen gaven, was er een enorme spanning tussen ons. De derde kus belandde op mijn mond en voor ik het wist stonden we te zoenen. Er schoot nog wel even door mijn hoofd dat dit geen ideale situatie was, maar op dat moment ging ik zo in Tom op dat het me niets kon schelen.

Die nacht bleef hij bij mij slapen. De volgende ochtend had ik een dubbel gevoel. Aan de ene kant vond ik het vreemd en wat ongemakkelijk, zo’n jonge man in mijn bed. Aan de andere kant klikte het zo overduidelijk en had ik me in jaren niet meer zo tot iemand aangetrokken gevoeld. Eigenlijk wisten we allebei niet wat we ermee aan moesten.’

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.