Home LOVE & SEX Ik ben 21 en mijn lief is 59

Ik ben 21 en mijn lief is 59

Getuigenis

Esme heeft al ruim twee jaar een relatie met Ger. Niets speciaals, zou je denken, mocht hij niet oud genoeg zijn om haar vader te zijn.

Esme: “Ik heb me altijd al meer aangetrokken gevoeld tot oudere mannen. Terwijl mijn vrienden posters van Chad Michael Murray in hun kamer hingen, had ik er van George Clooney en Colin Firth. Ik val niet op babyfaces, geef mij maar echte mannen mét borsthaar.
Toen ik zestien was, heb ik één keer een vriendje gehad van mijn eigen leeftijd, maar dat werkte gewoon niet. Ik kon niet praten met hem en ergerde me blauw aan hoe onvolwassen hij was. Toen leerde ik Ger kennen. Hij was de barman in De Biet, een café bij ons in de straat, waar ik in de weekends wel eens ging werken. Ik was zeventien en hij vijfenvijftig, maar het klikte meteen. We maakten constant grapjes en na het werk zaten we soms nog uren te lachen en na te praten, gezellig met een glaasje rosé erbij. Na een tijd vertelde hij me over de problemen met zijn vrouw en hoe ongelukkig hij was. Ze waren dertig jaar getrouwd, maar het werkte al lang niet meer. Ze bleven gewoon samen uit gemakzucht: hij verdiende het geld en zij deed het huishouden. Verder leefde ze al jaren volledig naast elkaar, als broer en zus.
In het jaar dat volgde, zijn we steeds dichter naar elkaar toe gegroeid en beste vrienden geworden, maar niets meer. Hij was oud genoeg om mijn vader te zijn én hij was getrouwd, een relatie was gewoon geen optie…”
Hoe Ger en Esme dan toch samenkwamen en hoe ze omgaan met de vooroordelen, lees je deze week in Flair van 19 april.

Wat denk  jij hiervan? Val jij op oudere mannen?