Home LOVE & SEX Het perfecte cadeau voor je lief

Het perfecte cadeau voor je lief

Corbis
Mannen hebben het makkelijk. Ze geven een mooie bos bloemen en wij zijn (meestal) tevreden. Maar wat als jij je lief een cadeautje wil geven om te tonen dat je hem echt graag ziet? Voor elke stap in jullie relatie bestaat er een perfect cadeau. Wij geven je graag wat inspiratie!

– Jullie daten nog maar pas

Is hij de ware, of niet? Je hebt (nog) geen idee. Het is allemaal nog niet zo serieus, geef dan ook geen serieuze cadeaus. Met een grappig gadget zoals superhero sokken doe je dus niets verkeerd! 

superman socks

– Het is officieel

Hoera, jullie zijn een koppel! Hij heeft zelfs je mama al ontmoet. Geef hem een cadeau dat nog jaren meegaat. Zo geef je hem de indruk dat je het écht meent. Een t-shirt? Dat vinden alle mannen cool. En meisjes die leuke t-shirts geven vinden ze nog cooler.

t-shirt

– Je maakt het misschien uit, na kerst…

Soms is het officieel, maar weet je het na een maand toch niet meer zeker. Meer nog, je denkt zelfs om het uit te maken… na kerst, dat is minder pijnlijk. Wil je toch nog een kerstcadeau geven? Ga dan voor een praktisch, niet-romantisch cadeau waar hij na de break-up nog veel plezier aan zal beleven. Een headphone bijvoorbeeld …

headphone

– Hoera, een jaar samen!

Proficiat, jullie zijn nog steeds dolverliefd en so happy together. Maar omdat de sleur er toch niet stiekem zou inkruipen, geef je best een doe-cadeau. Ga samen uit een vliegtuig springen of bestel concerttickets.

duosprong

– Jullie wonen samen

Geef hem iets voor in jullie huisje, maar wel iets wat hij cool vindt. Ga op Kapaza of Tweedehands op zoek naar een hippe platenspeler bijvoorbeeld. Hij content, jij een leuk vintagestuk in je interieur. Just perfect!

vinyl