https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home LOVE & SEX Het leven zoals het is: voetbalvrouw

Het leven zoals het is: voetbalvrouw

Reportage

Voetballers zijn de nieuwe popsterren. En popsterren zijn populair bij vrouwen én nemen het niet te nauw met echtelijke trouw… Of klopt dat cliché niet? Wij vroegen het aan drie voetbalvrouwen.

Farah (31) was vier jaar samen met Sam, tot ze ontdekte dat ze werd bedrogen
“Vier jaar lang heb ik Sam heel graag gezien. Nu zijn we uit elkaar, omdat hij een dubbelleven leidde. Ik kon niet doen wat heel veel spelersvrouwen wel kunnen. Alles vergeven, omdat ze in een mooie wagen rijden en in grote huizen wonen. Ik ben liever samen met een dakloze die oprecht van me houdt. Het ergste is dat ik eigenlijk wist hoe voetballers zijn.”


Bram en Claire (33)
zijn al vijftien jaar samen, maar Claire leefde twee jaar in de hel
“Ik ging altijd mee naar de thuismatchen van Bram. Daar werd ik vaker en vaker aangestaard. Ik zag ze denken: ‘Kijk daar, nog een bedrogen voetbalvrouw.’ Toch ben ik blij dat ik volgehouden heb, want ik heb mijn man terug. Al zag het er lang zo niet naar uit.”

Catherine (25) weet echt niet of ze de geruchten over haar man moet geloven
“Ik ben nog altijd heel verliefd op mijn man, maar eigenlijk stelt mijn huwelijk niets meer voor. De liefde komt alleen nog van mijn kant. Ik besef dat en hij doet ook niet veel moeite om het tegendeel te bewijzen. Bovendien ben ik opnieuw zwanger. Ik kan geen kant op.”

Lees hun onthutsende verhalen over geld, seks en bedrog in Flair.