Home LOVE & SEX Getrouwd met een gynaecoloog

Getrouwd met een gynaecoloog

Relatie

Ze gaan niet naar kantoor, maar onderzoeken elke dag vagina’s en fotograferen naaktmodellen. Help, wat als je man elke dag blote vrouwen ziet? Blootgewoon of rellen in de relatie? Twee koppels getuigen, open en bloot.

Ellens man Joris is gynaecoloog
Joris:
“‘Hoeveel vagina’s heb je vandaag gezien?’ En ‘Zaten er veel knappe tussen?’ Dat was het eerste wat je vroeg, hè, als ik thuiskwam.”
Ellen: “Ja, in het begin was ik daar echt niet gelukkig mee. We waren pas samen toen Joris me vertelde dat hij na zijn opleiding geneeskunde de optie gynaecologie zou kiezen. Zijn besluit stond vast en ik kon daar niets meer aan veranderen. Niet dat ik hem wou verplichten om voor mij een andere job te kiezen, maar dat hij voortdurend tussen de benen van naakte vrouwen zat… Daar kon ik echt niet mee overweg. Ik had het gevoel dat ik hem moest delen.”

Jills man Thibo is naaktfotograaf
Jill:
“Van bij het begin van onze relatie wist ik dat Thibo zich wou specialiseren in naaktfotografie. Ach, dat is een fase en waait wel over, dacht ik. Niet dus.”
Thibo: “Voor een fotograaf is naaktfotografie een enorme uitdaging. Hoe het licht je foto kan maken of kraken, fantastisch gewoon. Naaktfotografie geeft mij als fotograaf de meeste voldoening.”

Lees deze week in Flair hoe Ellen en Jill leerden omgaan met de job van hun man.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.