Home LOVE & SEX Flirten op de trein

Flirten op de trein

Corbis
Je zit op de trein, en recht tegenover jou zit een knappe man. Maak je oogcontact? Spreek je hem aan? Of durf je niet goed? Geen nood, de Nederlandse Spoorwegen (NS) hebben er iets op gevonden. Zij willen dat mensen meer flirten op de trein en sturen een flirtcoach mee.

De Nederlandse Spoorwegen voerden een klein onderzoek uit bij 650 reizigers en ontdekten dat een kwart van hen weleens oogcontact zoekt of zelfs flirt. Maar amper drie procent van de ondervraagden heeft al eens een relatie gehad met een andere treinreiziger.

Daarom heeft de NS een flirtcoach ingehuurd die op woensdag 13 februari vier korte flirtcursussen zal geven op de trein van Amsterdam naar Maastricht. Coach Esther Populier vindt de trein de perfecte plek om te leren flirten, omdat er veel mensen zijn. Het enige probleem is dat het mogelijk is dat jij of je flirt vrij snel moeten uitstappen, maar tijdens een langere treinrit kan je gerust een tijdje een praatje slaan met die knappe man.

Of de NMBS ook een flirtcoach zal inhuren, valt nog af te wachten. Maar dat er meer geflirt moet worden, vinden wij wel oké! Wat moet je anders doen op de trein?
 

En jij? Heb jij al eens geflirt op de trein? Of heb je je lief leren kennen op de trein?