Home LOVE & SEX Dit zijn de populairste standjes voor een trio

Dit zijn de populairste standjes voor een trio

It takes three to tango

Shutterstock
Het is een vaste waarde op heel wat sexy bucketlists: een trio. We hielpen je eerder al op weg naar je eerste triootje, maar omdat een voorbereide vrouw er drie waard is, geven we je ook nog enkele van de populairste seksstandjes tijdens trio’s mee.

Soorten trio's

2 mannen, 1 vrouw

Wat zeggen de voorstanders? Er is geen vrouwelijke jaloezie – alle aandacht gaat naar jou – als heterovrouw blijf je bij een devil’s threesome op je eigen terrein.

Wat zeggen de tegenstanders? Je moet de aandacht verdelen – twee heteromannen kunnen dit onverwachts toch ongemakkelijk vinden – lesbiennes begeven zich op onbekend terrein.

2 vrouwen, 1 man

Wat zeggen de voorstanders? Een spannende manier om je bischierigheid te uiten – je kan het werk verdelen – het gaat er vaak intiemer en gevoeliger aan toe.

Wat zeggen de tegenstanders? Je doet dit niet voor jezelf, maar om zijn fantasie te verwezenlijken – je begeeft je als heterovrouw op onbekend terrein – je vriendschap met de andere vrouw wordt flink op de proef gesteld.

3 vrouwen

Wat zeggen de voorstanders? Het gaat er heel intiem aan toe – de perfecte manier om je lesbische fantasie waar te maken – iedereen is gelijk in bed.

Wat zeggen de tegenstanders? Je vriendschap wordt flink op de proef gesteld – als heteromeisje begeef je je op onbekend terrein – als lesbisch koppel is jaloezie niet uitgesloten.

De populairste standjes tijdens een trio

1 / 6
Double oral
Eiffel Tower
Daisy Chain
Double Penetration
BJ Switch
Double oral
Double oral

Copyright: Flair

Eiffel Tower
Eiffel Tower

Copyright: Flair

Daisy Chain
Daisy Chain

Copyright: Flair

Double Penetration
Double Penetration

Copyright: Flair

BJ Switch
BJ Switch

Copyright: Flair

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.