Home LOVE & SEX Deze eigenschappen vinden mannen echt belangrijk bij een vrouw

Deze eigenschappen vinden mannen echt belangrijk bij een vrouw

Corbis
Recent onderzoek wees uit dat mannen bij vrouwen vooral op zoek zijn naar humor (82%), uitstraling (68%) en spontaniteit (63%). Een aantrekkelijk uiterlijk komt op de vijfde plaats. Mannen  oppervlakkig? Niet dus.

Hoe komt het dan dat we zo veel geld uitgeven aan de juiste BB-cream of dat ene jurkje dat je figuur zo mooi uit laat komen? Waarom gaan we naar de kapper die net iets te duur is, maar een miracle worker is met je haar? Omdat je er zélf gelukkig van wordt. Door je mooi te maken voel je je beter in je vel en dat zie je. Met meer zelfvertrouwen zie je er vanzelf mooier en vooral aantrekkelijker uit.

Zo leer je van jezelf houden

1. Stop met focussen op je gebreken. Bewonder het geheel wanneer je in de spiegel kijkt, en probeer eens positieve dingen tegen je spiegelbeeld te zeggen. Wedden dat je onderbewuste luistert?

2. Accepteer dat niet alles in het leven loopt zoals je gehoopt had. Iedereen maakt weleens een foutje, dus het heeft geen zin om jezelf daarvoor te straffen. Als er toch iets misgaat, staar jezelf dan niet blind op die ene fout.

3. Zoek uit waar je goed in bent en ontwikkel je talenten maximaal. Probeer te vertrouwen op je intuïtie en de keuzes die je maakt.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.