Home LOVE & SEX Bewezen: bier maakt mannen beter in bed

Bewezen: bier maakt mannen beter in bed

Schol!

Corbis
Dit zal veel mannen als muziek in de oren klinken: bier maakt hen beter in bed. Het perfecte excuus om nog een extra pintje achterover te slaan. In tegenstelling tot wat velen denken heeft bier géén negatief effect op het seksleven. Integendeel: bier geeft je seksleven een boost! Maar wat maakt van bier een afrodisiacum? 

1. Dankzij bier duurt de seks langer 

We kennen allemaal het effect van een beetje alcohol op ons zelfvertrouwen. Bij mannen is dat niet anders. Een paar pintjes verlagen hun stressgehalte, waardoor ze zich meer zullen ontspannen. Bier geeft niet alleen mentale steun, er zitten ook natuurlijke hormonen in die ervoor zorgen dat mannen net iets langer kunnen presteren. 

2. Bier geeft je zin in seks 

Dit geldt niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Vooral donker bier geeft je meer goesting. Er zit namelijk meer ijzer in dan in lichtere biersoorten. IJzer bevordert de bloedsomloop en dat zorgt ervoor dat zowel mannen als vrouwen sneller opgewonden geraken. Drink dus gerust eens gezellig een pintje mee. 

3. Bier is goed voor het hart 

Een studie heeft uitgewezen dat een pintje per dag de kans op een hartaanval aanzienlijk vermindert. Dit is natuurlijk nog ver van ons bed, maar het is wel interessant om te weten dat bier in combinatie met een beetje cardio goed is voor het uithoudingsvermogen van mannen. Meer uithouding betekent zonder twijfel ook betere bedprestaties! 

4. Vooral Guinness is hét wondermiddel 

Guinness bevat antioxidanten die de bloedvaten 'proper' houden, waardoor de bloedcirculatie vlotter verloopt. We gaan er geen doekjes om winden: Guinness zorgt ervoor dat alles down there goed werkt.

Lees ook : 

Sexy: een voornaam die eindigt op A

Deze eigenschappen vinden mannen echt belangrijk bij een vrouw

5 redenen waarom porno kijken niet gelijk staat aan vreemdgaan