Home LOVE & SEX 7 relatieruzies die je kan vermijden

7 relatieruzies die je kan vermijden

Heb jij er ook zo eentje?

De dag dat je van je roze wolk dondert, ontstaan de eerste ergernissen en voor je het weet, leef je af en toe op voet van oorlog. Strijk de plooien glad met de survival tips van Flairs professionele peacemaker!

1. De geldruzie
Jij denkt al snel: ach, je leeft maar één keer!, terwijl je partner liever wil sparen voor later. Jullie denken duidelijk anders over geld en gaan er ook anders mee om.

Julie (30): “Tegen het einde van de maand is het altijd hetzelfde liedje: dan zit mijn vriend weer krap bij kas en lopen de spanningen hoog op. Ik ben de grootverdiener; hij kan met moeite wat centjes opzijzetten voor later. Of voor onvoorziene kosten. En om de een of andere reden doen nét die kosten, die we niet hebben ingecalculeerd, zich vaker voor dan we zouden willen. Een parkeerboete, een lek in de waterleiding in onze pas afgewerkte keuken, het groot onderhoud van de auto dat duurder uitvalt dan verwacht… en dan is het telkens weer de vraag: wie gaat dat allemaal betalen?
Fiftyfifty zou mooi zijn, maar dat lukt niet elke maand. Dan loopt hij drie dagen slechtgehumeurd rond omdat hij zich minder man voelt. Hij wil zorgen voor het brood op de plank en mij financiële zekerheid bieden. Niet omgekeerd. En ik? Ik had die 200 euro liever aan een paar nieuwe schoenen gegeven.”
Hoe je relatie deze ruzie overleeft én 6 andere typische relatieruzies ontdek je in Flair van 23 november.

Hoe herkenbaar is ruziemaken om geld? Waarschijnlijk zéér! gooi hier je eerste reactie online!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.