Home LOVE & SEX 6 ideetjes voor een zinderend voorspel

6 ideetjes voor een zinderend voorspel

Goed begonnen is half gewonnen

Veer
Een man is een microgolf, een vrouw is een oven. Met andere woorden: wij hebben (meestal) wat voorverwarming nodig. Het voorspel is dan ook een niet te verwaarlozen deel van de vrijpartij. Op zoek naar iets spannender dan gewoon wat mond-op-mondactie om in de stemming te komen? Wij hebben wel enkele ideetjes.

Doe aan voorspel vóór het voorspel

Het moment vóór het voorspel – het voorvoorspel? – kan je al gebruiken om de temperatuur in de kamer te doen stijgen. In plaats van je partner aan te kijken en met een woord – ‘Goesting?’ – de vrijpartij in te leiden, schep je rustig eerst de sfeer door kaarsjes aan te steken of je sexy lingeriesetje aan te trekken terwijl hij naar je kijkt. Het feit dat jullie beiden weten wat er komen gaat maar er nog even op moeten wachten, werkt als een rode lap op een stier.

Speel een seksspelletje ‘Alles behalve’

Ervaren vrijers slaan vaak alle zogenaamde bases over om direct over te gaan tot de echte actie. Maar was alles ook niet heel spannend toen je jonger was en je van elkaars lichaam genoot zonder die stap te zetten, omdat je dat nog niet wou/kon/mocht? Door te focussen op alle niet-genitale lichaamsdelen, zoals de binnendijen, de onderbuik en de armen, haal je de spanning naar een bijna onhoudbaar hoogtepunt. Wanneer jullie er dan eindelijk aan toegeven, zal de voldoening eens zo groot zijn.

Speel Netflixstriptease

Netflix bingewatchen of een potje seks? Het hoeft geen keuze te zijn. Kijk samen naar een sexy serie – bijvoorbeeld The Tudors of Scandal – of maak er een spelletje van. Zo kunnen jullie afspreken dat jullie altijd een kledingstuk zullen uittrekken wanneer iemand op het kleine scherm dat doet. Wedden dat Netflix al snel zonder publiek zal staan spelen?

Lees een seksscène uit een boek luidop

Geef maar toe, ook jij bent zo geïntrigeerd geweest door de Fifty Shades-hype dat je een of andere erotisch boek in huis hebt gehaald. Toch? Zo niet, rep je naar de boekenwinkel, want elkaar een hete scène voorlezen is alles wat je nodig hebt voor een flitsstart. Doordat het niet je eigen woorden zijn, overwin je al snel die eerste schaamte. Je partner zal het desalniettemin opwindend vinden om die kinky woorden uit jouw mond te horen komen.

Daag elkaar uit tot een tepelorgasme

We vertelden je eerder al dat er maar liefst 12 vrouwelijke orgasmes zijn, en het tepelorgasme is er daar een van. We gaan er al te snel vanuit dat er voor een orgasme penetratie nodig is, wat absoluut niet het geval is. Daag je partner uit om jou je hoogtepunt te laten bereiken enkel en alleen door je  borsten te stimuleren. Als er een ding is dat een man niet wil doen, is het falen in bed, dus je kan er vanop aan dat hij honderd procent zal geven.

Schrijf elkaar een erotische brief

Ja, we leven in 2015, maar met een beetje ouderwetse romantiek/erotiek kom je heel ver (en vaak). Doordat je het niet luidop moet zeggen, zullen jullie beiden minder schaamte voelen en voluit fantaseren over wat jullie met elkaar willen doen. Als je de Fifty Shades-trilogie al opwindend vond, zal dit helemaal je ding zijn. Tenzij je partner een sukkel is met woorden, dan hou je het best bij die erotische roman.

Lees ook: