Home LOVE & SEX 6 activiteiten voor single girls op Valentijn

6 activiteiten voor single girls op Valentijn

Corbis
Single op Valentijn? Je hoeft echt geen pity party inclusief grote pot Ben & Jerry’s voor jezelf te organiseren. Dankzij de volgende activiteiten ga je ook zonder lief een leuke Valentijn tegemoet.

1.     Spread the love

Valentijn staat nu wel in het teken van de liefde, maar niemand die zegt dat die liefde voor iemand anders moet zijn. Het is het ideale moment voor een dagje me-time. Doe wat je maar wil! Voor ultieme girly verwennerij laat je je nagels doen. Blijf je liever binnen? Bestel dan een lekkere pizza en zet je voor de televisie met een glas wijn en een aantal van je favoriete films. Zolang je zelf maar gelukkig bent. Dat is nog altijd het belangrijkste.

 

2.     Tackle je to-dolist

Ben je geen lazy girl? Op Valentijn kan je je prima productief bezighouden. Wil je al eeuwen je kast uitmesten of die hele stapel paperassen opruimen? Today is the day. Toegegeven dat het niet de meest spannende bezigheid is, zal je je achteraf zeker opgelucht voelen.

3.     Probeer iets nieuws

Wilde je altijd al eens een les yoga volgen of een lekkere taart bakken? Daag jezelf uit om iets te doen wat je nog nooit gedaan hebt omdat je het te druk had. Wie weet word je wel helemaal verliefd op een nieuwe sport.

4.     Sharing is caring

Wie zegt dat je niet lief kan zijn voor iemand anders dan je lover? Bak lekkere brownies voor je collega’s of geef eens een compliment aan iemand die je niet kent. Je kan ook altijd eens zoeken naar wat vrijwilligerswerk. Veel mensen hebben het veel slechter en kunnen vaak wat extra hulp gebruiken. Wedden dat je enorm veel voldoening krijgt van anderen blij maken?

5.     Friends forever

Wie heeft that special someone nodig als je er vaak meer dan één hebt? Juist, we hebben het over je girlfriends! Plan een leuk avondje onder vriendinnen, trek namen en koop een cadeautje voor elkaar. Blijf binnen en kijk samen een gezellige chick flick of tut je samen op voor een avondje uit.

6.     It’s party time!

Geven jullie normaal gezien geen cadeaus? Geef dan gewoon een feestje! Dans jullie zorgen weg op Shake it Off van Taylor Swift of All the Single Ladies van Beyoncé. 

Lees ook:

Ben jij een wanhopige single?

Daarom blijven vrijgezellen single

20 straffe songs voor single ladies

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.