Home LOVE & SEX 5 smoesjes om geen seks te hebben

5 smoesjes om geen seks te hebben

De klassiekers: barstende hoofdpijn, té moe, vroeg opstaan. Oh en maanstonden! Soms is de goesting ver weg en dan bedenken we smoesjes om geen seks te moeten hebben. Zélfs op vakantie. Dan willen we eigenlijk gewoon snoozen op het strand met een cosmo en Christian Grey.

Too hot

19,4% van de vrouwen steekt de schuld op de weergoden om geen seks te hebben. Opgelet: op skivakantie moet je iets anders verzinnen.
 

Too painful

17.6% faket buikpijn om niet in de koffer te moeten duiken. En voor de gevorderde liegebeesten: een voedselvergiftiging. Al is dat excuus vaak maar één nacht geldig.
 

Too drunk

16,3% is te dronken om de weg naar loversville te vinden. Deze smoes kan over and over worden gebruikt. Het kan er wel voor zorgen dat je lief je inschrijft bij de AAA. Let op: je moet de volgende ochtend ook de kater faken.
 

Too angry

'Ik heb je wel zien staren naar dat meisje.' Classic en effectief. 13,2% van de vrouwen doet het om seks te vermijden. Het welles-nietes-gebrul moet je er wel bij nemen.
 

Too red

En het laatste vakantiesmoesje: auw, ik ben verbrand. 11% gebruikt het. Als hij dan voorstelt om je sensueel in de smeren met aftersun moet je wel vindingrijk zijn. Good luck with that.

Ook handig:

Krijg zin in seks in 5 minuten

5 tips om je libido te boosten

Het onderzoek werd gehouden door Victoria Milan bij 4251 mensen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.