Home LOVE & SEX 5 redenen om meer seks te hebben

5 redenen om meer seks te hebben

Alsof één reden nog niet genoeg is… Hier zijn vijf redenen om nog een keertje extra onder de lakens te duiken. Minder stress en een glowing skin? Yes, please!

1. Je bent healthy as a horse

Dat seks goed is voor je gezondheid, is al meerdere keren bewezen. Sla dus eens een bezoekje aan de fitness over en kruip lekker samen onder de lakens. Wat zijn nu precies de voordelen voor je gezondheid? Je slaapt beter, je spieren worden er sterker van en het risico op hartziekten daalt.

2. Je bent closer met je lief

Seks zorgt voor een fysieke én een emotionele connectie. Wanneer je een orgasme hebt, komen er een heleboel hormonen vrij. Het meest bekende? Dat is het hormoon oxytocine, ook wel bekend als het knuffelhormoon. It’s all in the name. Bovendien versterkt seks ook de gevoelens die je hebt voor je partner. Zo zullen jullie closer worden.

3. Je krijgt een natuurlijke glow

Wanneer je seks hebt, stroomt je bloed sneller door je lichaam. Het resultaat? Je ziet er meteen een stuk gezonder uit en je krijgt een mooie gloed over je gezicht.

4. Je krijgt meer zelfvertrouwen

Seks is echt een enorme boost voor je zelfvertrouwen. Al die extra aandacht die je van je hubby krijgt… Zalig, toch? I feeeeel goooood!

5. Je hebt minder stress

Net zoals wanneer je sport, laat je lichaam ook tijdens seks endorfines vrij. Dat zorgt voor minder spanning in je lichaam. Je voelt je kalmer en dus ook gelukkiger.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.